Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Amelka teraz je okolo 700-800ml ale jak miala gdzies miesiac to kolo 1 litra jadla

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

Ja jej mowie o trzęsieniu rączkami, a ona mówi że nic nie widzi.Tłumacze kiedy to jest i jak wygląda a ona dalej ze nic nie widzi. Trudno żeby widziała jak akurat wtedy nie trząsł
powiedziała ze układ nerwowy niedojrzały bo według niej to wczesniak jeszcze był i tyle.
w uzasadnieniu napisała wcześniactwo i żółtaczka.
bo ja jestem dorosła kobieta i mam sobie radzić z dzieckiem sama
pani zupełnie starej daty.
dziwna z nią trochę rozmowa była, az mi sie nie chce jej opisywać.
jesli chcę to mam zrobić ewentualnie test przez 2 tygodnie nie jeść żadnego nabiału, żadnej wołowiny i zup na wołowince i kurczaku a tylko indyk oraz królik oraz warzywa
choc ona nie widzi takiej potrzeby ale moge spróbowac. Więc od dziś prawie nic nie jjem
hehe moze szybciej zrzucę zbędne kg

cholercia a ja tu do rodziców nie wzięłam prawie żadnych większych rzeczy. Body jeszcze spokojnie 68 może nosić ale 62 już nie wchodzi wcaale
No nic jakoś damy rade a jak nie to na zakupy się wybiore
:-)neurolog powiedziała ze za nic mam nie płacić.
. My szczepimy tymi zwykłymi ale w cenach jestem zorientowana, jaka wielkaaaa różnica

Ej no czytalam i wiedzialam co bedzie dalej napisane
.
.
Mój mały pobija Wasze dzieciaki w jedzeniuWow no to Szymonek się rozkręcił z jedzonkiem- suuper
Lenka też je coraz lepiej, wczoraj suma z dnia 600ml, to jak narazie nasz rekord :-)
jego rekord to 930 ml, a tak to ok 850-900 na dobę
a rośnie jak na drożdżach, ma już ponad 5 kg, a jak się urodził to miał 2390, więc waga już dawno podwojona, a on ma niecałe 2 i pół miesiąca..