maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
ivaz już znalazłam i będziemy ćwiczyć 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj tez przybieralo ostatnio tylko 100g tygodniowo,morfologie tez ma ok.Maniulka dziwne że się czepiła lekarka Martynki przecież wcale tak mało nie ważymoja też się czepiła Alanka ale on przybiera tylko 100gr tygodniowo też robiliśmy morfologie i wyszła bardzo dobra poprostu moje dziecko jest drobniutkie po mnie bo ja jak byłam mała to też nie chciałam jeść i byłam bardzo drobna
![]()
moim zdaniem to martynka super przybiera na wadze,nie wiem czemu ona sie czepia jej wagi..My też wczoraj mielismy szczepienie mała zniosła je dzielnie jak zawsze,pediatra doczepiła się że mała słabo obraca się z plecków na brzuch a z brzucha na plecki wcale kazała nam ćwiczyć.Robili małej morfologie bo jej zdaniem mało przybiera6920 a urodziła się 2990 no ja bym nie powiedziała że mało,morfologia wyszła ok