novaspace
Fanka BB :)
nnatalie04 topo prostu opinia położnej. Ciekawa jestem w jakim jest wieku, bo młoda kobieta pewnie by nie wyraziła takiej opinii i zgadzam się że biorą pod uwagę swoją wygodę i to że, poród w wodzie wymaga więcej przygotować itd.Na szczęście nie będę rodziła w Polsce, widziałam film z takiego własnie porodu i naprawdę dało się obejrzeć !! W przeciwieństwie do "normalnego" porodu, na łóżku... przeraziłam się
Zdaję sobie sprawę, że mogą się pojawić przeciwskazania o których piszecie, ale jakoś odrobinkę mi lżej na myśl że będę się wylegiwać w pachnącej wodzie, przy relaksującej muzyce, i może mój pierwszy poród nie będzie taki straszny ...
Mąż chciał wypożyczyć taki basen do domu, wtedy nie martwiłabym się o wolny basen. Ale na to się nie zgodziłam, chcę się czuć bezpiecznie pod opieką lekarzy w szpitalu...

Zdaję sobie sprawę, że mogą się pojawić przeciwskazania o których piszecie, ale jakoś odrobinkę mi lżej na myśl że będę się wylegiwać w pachnącej wodzie, przy relaksującej muzyce, i może mój pierwszy poród nie będzie taki straszny ...
Mąż chciał wypożyczyć taki basen do domu, wtedy nie martwiłabym się o wolny basen. Ale na to się nie zgodziłam, chcę się czuć bezpiecznie pod opieką lekarzy w szpitalu...