sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
w pierwszej ciąży 16 tydzień, w tej około 14go, z tym że nadal te ruchy nie są mocne, nie wybudzają mnie ze snu, nie bolą [jeszcze :-)]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pierwsze ruch poczulam w 18 tygodniu i mysle ze to nie ma nic wspólnego z waga kobiety, bo jestem sredniej wagi a tez dosyc szybko moglam poczuc moje malenstwoJa w pierwszej ciąży ruchy poczułam około 18 tyg, w drugiej już w 16 tygodniu wiedziałam że to TO, i teraz w trzeciej ciąży również w 16 tyg Juniorek zaczął byc odczuwalny. Dość wcześnie ale to chyba dlatego że chudzinka ze mnie (była).
Moja droga nie masz sie co martwicCzy jeśli od tygodnia czuję ruchy, a wczoraj i dziś jakoś tak słabo się rusza, to normalne? Moja pierwsza ciąża, więc nic nie wiem...