reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wszystko o wózkach...

No dokładnie mi to samo powiedział Pan w sklepie, bo najpierw "oglądałam" jakiś tam wózek w kolorze pomarańczowo-szarym i pan mówi, że teraz nie ma już podziałów co do kolorów - więc jakby Pan/Pani doktor się jednak pomyliła, to mówi, że kolor wózka załatwiony w obie strony:-)
Więc spokojnie możecie się decydować na fiolet jak Wam się podoba!;-) To teraz życzyć tylko udanego zakupu:-)

reklama
A ja dla Majci miałam wózek chicco w kolorze blekitno-bezowym,potem spacerowke granatowo-pomarańczowa;-)

misiako ale ten fiolet taki ciemny? czy jakiś jasny? bo ja na zdjęciach na necie widziałam ciemny fiolet i bardzo fajny..Iga też miała taki ciemny, brudny beż..dla chłopaka też spoko..no nie włożyłabym chłopca tylko w różowy wózek..a tak to we wszystkie.

Gratuluję dziewczyny zakupów:-)
to chyba jeszcze tylko dziuba kombinuje najbardziej z wózkiem:tak:;-)

Własnie usunelam ten link bo cos nie teges był. Ale w necie to jest kolor purple i jest jeden tylko fioletowy bez zadnych odcieni, wiec to napewno ten widzialas.

Ladny i jak najbardziej nadaje sie dla chlopca... Ja podobnie jak aniawos tylko w roz bym malego facecika nie zapakowala, a pozostale kolory traktuje uniwersalnie.
U nas bedzie ciemny braz z kremem... taki Uniseks bo dalej plec nieznana.

No ja w różowy cabriolecik tez bym mojego małego facecika nie wsadzila:-D

Kardamon przupomnij mi bo moze juz pisalas czy Wy nie chcecie wiedzieć czy to maluszek taki wstydliwy i tajemniczy?

No ja kiedyś też wybierałam bardziej kolorystycznie wózek, teraz podobają mi się ciemne, na początku chciałam cały czarny albo brązowy no ale jest szaro -czarny i dobry zarówno dla dziewczynki jak i dla chłopca:-) Ewa miała czerwono-kremowy dlatego tym razem nie chciałam kolorowego wózka. A fiolet dla wózeczka jest śliczny:-)

reklama
Och, widzę, że dziewczyny jesteście już w większości wyposażone w wózki. My z mężem polujemy na Maxi Cosi Mura4 (czterołołowy). Ale jakoś cienko to idzie. Aukcje ładnie się zaczynają, ale w ostatnich 5 minutach potrafią nawet o 1000zł skoczyć do góry. Już nawet wymysliliśmy teorię spiskową, że to wystawiający podbijają cenę. Np wczoraj pojawił się wózek, który rzekomo został sprzedany jakiś miesiąc temu- identyczne zdjęcia, opisy, wystawiający też ten sam. Jakieś to naciągane.
Maxi Cosi Mura3 sa tańsze i tak się nad nim też zastanawiamy, ale on ma trzy koła i to nas troche martwi jak się będzie prowadził. Chyba wybiorę się najpierw do sklepu, żeby go "poczuć".