reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wszystko o wózkach...

magda gratuluje wygrania aukcji
sinka, Ola gratuluje udanych zakupow
U mnie chyba maly problem z wozkiem sie pojawil. Zgodnie z zamowieniem powinien byc dzisiaj do odbioru ale w sobote dostalam maila od pani ze do nich ten wozek jeszcze nie dotarl i ze w poniedzialek czyli dzisiaj bedzie wyjasniac o co chodzi i da mi znac :wściekła/y: hmmm troche nie wiem co o tym myslec ale czekam cierpliwie na jej odpowiedz bo co mi innego pozostalo. Na szczescie mamy jeszcze 2 miesiace wiec w razie czego jakies wyjscie awaryjne sie znajdzie.
Ja zamowilam Batatine Alu Plus w kolorze brozowo-bezowo-pomaranczowym .

reklama
Bluetooth
przykro mi że nie idzie zgodnie z planem. Na pocieszenie powiem tylko że świetny wybór wózka :) testowałam u koleżanki i bardzo mi sie podobał. sama biore go teraz bardziej pod uwagę.

A tak wygląda nasz wóz :-)

Załączniki

• dscn4820d.jpg
    dscn4820d.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 101
fajny wozek i kolorek miki
asia
dzieki :-) Zadzwonilam wczoraj do pani i dowiedzialam sie ze maja w fabryce opoznienia. Miala po poludniu zadzwonic zeby powiedziec na kiedy bedzie wozek ale do dzisiaj cisza wiec niedlugo zadzwonie i sie zapytam. Mam nadzieje ze to nie bedzie jakies duze opoznienie bo chcialabym najpozniej w ostatni weekend lipca go odebrac.

a ja się zaczełam zastanawiać nad ty wózkiem el-jot
El-Jot Carmen+fotelik - El-Jot - wózki wielofunkcyjne (3w1) - Wózki dziecięce
oglądałam go nawet kiedyś i zły nie był, ale wtedy byłam zdecydowana na marite i nie rzyglądałąm się dokłanie.

nie wiem teraz czy lepiej używaną marite czy taki nowy :/

Asia według mnie te wszystkie klasyczne wózki różnią się tylko ceną. Ja bym wolała kupić ten nowy bo cena jest super. Rozpiętości cenowa wózków jest ogromna a różnią się tylko marką np taka Emaliunga kosztuje ponad 2tys a wygląda identycznie jak Jedo Bartatina którą za ok 1300 można kupić, ma tylko inny kosz:no:

reklama
Asia według mnie te wszystkie klasyczne wózki różnią się tylko ceną. Ja bym wolała kupić ten nowy bo cena jest super. Rozpiętości cenowa wózków jest ogromna a różnią się tylko marką np taka Emaliunga kosztuje ponad 2tys a wygląda identycznie jak Jedo Bartatina którą za ok 1300 można kupić, ma tylko inny kosz:no:
Też tak zauważyłam że te wóżki są niemal identyczne i róznią się ceną i producentem
Co rusz widzę wklejane są linki z nazwami wózków a one są do siebie łudząco podobne;-)