reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

To powodzonka KAROO w dalszych postępach kondycyjnych.

Ja ostatnio żywię się głównie ryżem (bo go uwielbiam) w różnych postaciach (sałatki,z sosikiem itp.) a chleb też jem ciemny bez konserwantów, Zawsze kupuje go z zapasem bo przywożony jest raz w tygodniu. Kurde ten z konserwantami powinni przywozic raz w tygodniu:wściekła/y:

reklama
Karoo brawo brawo:tak::tak:

ja ostatnio zaniedbałam moje dążenie do idealnej sylwetki;-) nie mam czasu:szok: całe dnie na dworze bo szkoda słoneczka żeby w domu siedzieć , jak wracamy to padam na twarz, trochę ogarnę mieszkanie i mała idzie do kąpieli a juz po 20-ej to brak mi sił żeby podnieść nogę:-p nadal stosuję dietę MŻ ale bez ćwiczeń nie bardzo pomaga:no:

mada lepiej na spacerze z wózkiem pobiegać niż jakieś brzuszki w domu na podłodze trzaskać, powietrze samo z ciebie kiloski wyciągnie;-)
a się tak obżarłam w weekend, że dopiero dzisiaj głód poczułam, i zaraz się lepiej czuję, chociaż @ się zbliża i do czekolady mnie ciągnie, buuuu
a od wtorku idę na zabieg "vacumed", nawet nie wiem jak się to pisze, ponoć jakiś kremik i chyba masaże pod ciśnieniem, zobaczymy czy to pomoże na mój mega celulit, zdziwiłam się, że karnet taki nie za drogi, na 10 wejść (20 minutowych) z kremem (tylko jakim??) kosztuje 110zł, ryzykuję i idę, zdam wam relację po pierwszej wizycie:-D

mada lepiej na spacerze z wózkiem pobiegać niż jakieś brzuszki w domu na podłodze trzaskać, powietrze samo z ciebie kiloski wyciągnie;-)
a się tak obżarłam w weekend, że dopiero dzisiaj głód poczułam, i zaraz się lepiej czuję, chociaż @ się zbliża i do czekolady mnie ciągnie, buuuu
a od wtorku idę na zabieg "vacumed", nawet nie wiem jak się to pisze, ponoć jakiś kremik i chyba masaże pod ciśnieniem, zobaczymy czy to pomoże na mój mega celulit, zdziwiłam się, że karnet taki nie za drogi, na 10 wejść (20 minutowych) z kremem (tylko jakim??) kosztuje 110zł, ryzykuję i idę, zdam wam relację po pierwszej wizycie:-D

Bedytko, tylko oby Ciebie tam do cna nie wyssali;-):-p:-D:-)

u mnie tez tylko spacery i spacery...pchanie pod gorke i z gorki jak relaks to relaks:-p:-)

hop hop Bedyta, zostalo cosik z Ciebie:confused::confused::laugh2::laugh2:

a mi sie chce jezdzic rowerem, zagrac w siatkowke, poplywac....checi sa czasu brak i pogody, bo niby swieci slonce ale takie wiatrzysko, ze by mnie chyba ponioslo z tego roweru:baffled:

no halo, jeszcze mnie widać;-) ale po dziesięciu takich zabiegach nie gwarantuję, że jeszcze się pokażę:-D:-D:-D
fajnie było, vacumed się to nazywa, pani mi dała kremik, cobym moje kitka i dupsko wysmarowała do białości, nałożyła mi na te giry z dupskiem takie grube worki (zwykłe), związała pasem podobnym do KTG;-) i kazała wleźć do tuby do pasa, a potem włączyła tą całą maszynę czasu, wciągało mnie do środka i wypuszczało przez 20 minut, a jak stamtąd wylazłam to po kremiku ani śladu, dziwne uczucie w tej maszynie, czułam normalnie jak mi krew krąży, szok ale było przyjemnie, jak będą dobre efekty to się pochwalę:tak:
VACUMED - FUNDACJA ELEKTROWNI RYBNIK a tu kilka słów o tym, jak się Wam chce poczytać...

reklama
poczytałam sobie. wygląda na to, że kwalifikuję się na ten zabieg, bo mam 5/9 objawów wskazanych do terapii ;-) w sumie fajna rzecz :tak: tylko skąd wziąć kasę... podejrzewam, ze w Poznaniu jak jest coś takiego to znacznie drożej :-(

Do góry