reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Bedyta fajna sprawa taki zabieg:tak:
Ja od poniedziałku znow na diecie bo lato coraz blizej a musze sie zmiescic w ciuchy z przed 2 lat..:nerd: zakupiłam tez mase kosmetykow co by jakos porządek zrobic ze swoją skorą szczeglnie cycki to porazka raz ze wyciagniete 2to skora jak pergamin do tego jeszcze rozstępy:wściekła/y:zakupiłam jakies serum na biust z AA zobaczymy czy cos pomoze no i tradycyjnie serum na cellulit z Eveline i wiecie co słyne z tego ze jestem blada jak corka młynarza słonce jakos cięzko mnie opala i zkaupiłam krem z Dove do twarzy brązujący i naprawde jest super nie smierdzi i lekko brązuje bez zadnych niespodzianek typu smugi takze polecam!! wszystkim odchudzająćym powodzenia i wytrwalosci!!!!!:tak::-)

reklama
ja od ślubu przytyłam 2 kg:szok: :szok:
no to efekt obrzerania się wszxystkim co mi w ręce wpadnie...:no:

po powrocie do domu zaczynam dietę...a i ostatnio rzaedziej na basen chodziłam...

oj trza sie wziąść- za 2 miesiące wyjazd;-) ;-)

a i niebawem wybiaram się na zabieg usunięcia pajęczaków... bo mi się w ciąży pokazały:wściekła/y:

tylko pogratulować.
ja mam takie zakwasy na brzuchu od tych ćwiczeń ze ledwo sie ruszam;-) ale sie zawziełam,ciekawe jak dlugo dam radę.

Ja akurat z tym problemu nie mam bo przed ciążą sporo cwiczyłam. Teraz cwicze bardzo rzadko ale zakwasów nie mam a brzuszki to chyba lubię najbardziej bo można sobie poleżec:tak:

Ja to jestem taki antytalent do sportu, ze szkoda gadac... Ale od dwoch miesiecy chodze na aerobik i nawet to polubilam! :tak:

ewa tobie te 2kg nie zaszkodzą:-D opowiadaj co to za zabieg masz mieć, ja tam dużo nie mam ale takie stare po kontuzjach sportowych;-)
ollesia hmm aerobik, chodzi mi po głowie, tylko musiałabym z kimś znajomym chodzić bo sama to tak nie bardzo lubię;-)
ćwiczenia w domu sama trochę uprawiałam, ale tak bez współzawodnictwa to mi się nie chce, długo grałam w siatkówkę i chyba mi tej adrenaliny brakuje:tak:

opowiadaj co to za zabieg masz mieć

skleroterapiakompresyjna pod kontrolą USG. polega on na podaniu w miejscu uszkodzenia żył leków, które powodują zwłóknienie, a następnie wyłączenie uszkodzonego naczynia z układu żylnego... podobno jest to zupełnie bezbolesne i trwa ok 30 min...

reszta podaje stronkę- tam napewno dowiesz sie więcej
Centrum Flebologii -

reklama
Do góry