reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

reklama
no i laseczki muszę powiedzieć, że widać efekty vacumedu, skóra gładsza, mniej w udach, celulit też jakby mniejszy, zobaczymy po 10 zabiegach, jak będzie dobrze, to w lipcu zrobię powtórkę, bo jak ja się na "krecie" pokażę:cool2:

Widze dziewczynki, ze przygotowania cial do lata ida pelna para :-D
U mnie nic do przodu. Ja to do cwiczen jakos sie nie pale :-D A powinnam zrobic cos na tylek, uda i brzuch, hehe.
Bedytko, a co to za zabieg? Bo nie chce mi sie wracac do poprzednich watkow...We wszystkich gabinetach kosmetycznych to wykonuja? Jaka cena? Tez by mi sie cos takiego przydalo... :-)

no halo, jeszcze mnie widać;-) ale po dziesięciu takich zabiegach nie gwarantuję, że jeszcze się pokażę:-D:-D:-D
fajnie było, vacumed się to nazywa, pani mi dała kremik, cobym moje kitka i dupsko wysmarowała do białości, nałożyła mi na te giry z dupskiem takie grube worki (zwykłe), związała pasem podobnym do KTG;-) i kazała wleźć do tuby do pasa, a potem włączyła tą całą maszynę czasu, wciągało mnie do środka i wypuszczało przez 20 minut, a jak stamtąd wylazłam to po kremiku ani śladu, dziwne uczucie w tej maszynie, czułam normalnie jak mi krew krąży, szok ale było przyjemnie, jak będą dobre efekty to się pochwalę:tak:
VACUMED - FUNDACJA ELEKTROWNI RYBNIK a tu kilka słów o tym, jak się Wam chce poczytać...
sandra nie chciało mi się jeszcze raz pisać tego samego!!

Sandra ja przeszukałam cały net za tym vacumedem i okazuje się że tylko jest w Rybniku i Busko Zdroju:-(a taka miałam ochote:-(

sandra nie chciało mi się jeszcze raz pisać tego samego!!

Dzieki Bedyta.
Musze poszukac tutaj na miejscu czegos podobnego. Mam w hotelu Klimczok caly resort SPA to moze beda miec taka kapsule podobna :-) skoro dokladnie tego nie ma jak napisala Mada.

A ja od wczoraj na makabrycznej diecie jak wytrzymam to bede wielka(13dni) ..menu np na obiad szpinak gotowany bez zadnych przypraw:no:myslałam ze sie porzygam ale zjadłam..a na zabiegi tez bym pochodziła ale kasy brak narazie systematycznie chodze do dentysty ,dzis ide tez ..:tak:wiec znow 100 zniknie:-(

Ze wzgledu na pytania o moja dietke i przede wszystkim rolletic - wklejam wsio. Oto stronka firmy:
www.rolleticpolska.pl/rolletic.html - u gory sa odnosniki do wszystkiego. Chodzilam na to trzy tygodnie i mialam zupelnie inna skore, i cellulit mi sie zaczal wygladzac...
Jesli chodzi o dietke - oto ona:
TYDZIEN 1

*Surowki z jarzyn zielonych i rzodkiewki.
*Polecane jarzyny do salatek: ogorki, salata, kapusta, brukselka, szpinak, kalafior, kalarepa, rzepa, rzodkiewka, cebula, por, szczypior, czosnek, pietruszka, papryka, koper, seler, brokuly, kabaczki, baklazany, grzyby, karczochy, zielona fasola szparagowa, dynia, kielki, szparagi, pedy bambusa. (warzywa swieze lub mrozone)
*Do salatek dodawac ocet jablkowy lub jesli nie da rady go zjesc (ja nie dalam) to kupic ocet jablkowy w tabletkach i jesc dwie tabletki dziennie popijajac szklanka wody.

WOLNO:
*jogurty naturalne biale, bez dodatkow - ilosc nieograniczona
*odtluszczony twarog (do 5% tluszczu) - bez ograniczen
*1 jajko dziennie (na twardo!!)
*mozna dodawac sol

ZABRONIONE:
*marchew
*pomidory
*przyprawy
*wszystkie owoce
*mleko

DODATKOWO - co najmniej dwa litry wody niegazowanej dziennie!!

Nie wolno przez pierwszy tydzien pic ani kawy ani herbaty, cukier
zabroniony przez cala diete.

Zasada glowna tej diety: nie wolno byc glodnym. Wyzej wymienione produkty wcinasz bez ograniczen, oczywiscie jako glowne skladniki warzywka, bo ile sie twarogiem mozna zywic... Jesli chodzi o posilki to przez pierwsze trzy dni jadlam chyba co pol godziny, bo bylam ciagle glodna, wstawalam tez w nocy i jadlam (mialam przygotowana miske surowki). Zdaje sie ze w ciagu pierwszych trzch dni zjadlam jakies trzy duze piekinki, ze nie wspomne o innych warzywach, okolo kilograma bialego sera i chyba z 5 duzych jogurtow, ale potem apetyt mi spadl. Schudlam w pierwszym tygodniu 4 kilo. Jak sie ktoras z Was zdecyduje to podam dietke na drugi tydzien (tylko ja znajde) - ale dopiero pod koniec pierwszego tygodnia :-) i wtedy na maila :-D

reklama
Aha, dodatkowo powinno sie pic herbatke oczyszczajaca organizm dr nona, ale mysle, ze jakas inna tez by mogla byc, zwlaszcza ze ta kosztuje 7 zeta za torebeczke, a w tygodniu zuzywasz co najmniej 5... No i do tego rolletic lub cwiczenia - ja chodzilam 2 razy w tygodniu.

Do góry