reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Karoo- i jak dietka?? wytrzymujesz??trzymam kciuki za Ciebie i mężusia:-)

a ja nadal ileś tam kilo za duzo i linea sie skonczyła ale do apteki za daleko;-)

Ja linee danej biore i pomaga :-)
Dietka mnie powalila na kolana jak pojechalam do mamy i przyszedl wieczor ze byl grill :eek: Wscieklam sie na siebie :-( ale coz - i tak schudlam i to ladne troche bo sie dzisiaj wcisnelam w spodnie rozmiar mniejsze niz 3 tygodnie temu ;-)

reklama
dziewczyny jestescie WIELKIE!!! ale zupelnie nie w fizycznym tego slowa znaczeniu!!!

podziwiam was i chyle glowe.. ja od wyjazdu na floryde nie robie nic.. musze zaczac cwiczyc znowu bo widze ze obrastam.. malo to znajomy mi przywiozl herbatke z polski i nawet jej nie pije - NIEDOBRZE.... prosze trzymajcie i za mnie kciuki bym wytrzymala i sie wziela spowrotem za siebie!

Bedytko wiem ze pytalas o moje wymiary ale nie mam mojeg centrymetra .. gdzies sie zapodzial mozse i lepiej :D ale jak znajde to siepomierze :D

i tak schudlam i to ladne troche bo sie dzisiaj wcisnelam w spodnie rozmiar mniejsze niz 3 tygodnie temu ;-)
Super, gratulacje kochana :tak::-):tak:
Oby tak dalej :tak::tak::tak:

Domiska, trzymam kciuki :tak:Ale Ty taka laska, ze mala przerwa w cwiczeniach Ci nie zaszkodzi :tak::-)

Ja popijam dalej herbatke anycellulitisowa, regularnie 2 saszetki dziennie i jest dobrze na udach i pupie :-):-):-) Brzuch flaczek, ale to bez cwiczen nie ma szans niestety :sorry:

Karoo- gratulacje, wielkie gratulacje:-)

Sandra
- podaj nazwę tej herbatki:sorry:może na mnie tez podziała, choć trochę:-p

Domiska- Ty to juz daj spokój z narzekaniem, cały czas mam przed oczami twoja fotke na plaży...co za ciałko:tak:

normalnie same sukcesy:-D
ollesia a co Ty chcesz niby robić??
karoo tak trzymaj:-) super, że waga zaczęła lecieć, a Ty kochana to możesz mieszać te środki czy już meridii nie bierzesz??

Ollesia podpisuje sie pod Twoim postem.

Dziewczyny ale wy macie samozaparcia w sobie... ja to co postanowie nie jesc slodyczy to tym wiecej ich jem... jak postanawiam cos zmniejszyc to jem wiecej... i tak wkolko... i mocniej sie staram nie jesc za duzo tym gorzej mi to idzie... no i waga w jednym stoi miejscu. Moj ce to bylo 3 kg... a ja nawet na 0.5 kg sie nie moge zmusic.... ja kocham jesc... najlepiej junk.

Bedyta ja w zyciu nie myslalam ze Ty taka wysoka kobieta jestes.... to ja normalnie krasnal przy Tobie.

A ja wlasnie zjadlam Marsa, paczke chipsow i wypilam 3/4 duzej butelki Ice Tea :-p
Nie ma to jak "dieta" w pracy :baffled:

reklama
Do góry