Domiska
Sierpniowa Mama'06
ja tez uwielbiam jesc i to glownie junk.. uwielbiam slodycze junkowe fast foody i inne :d juz teraz mi sie chce lodow z podwojna polewa karmelowa i oorzechami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zgada sięBedytka, bo przeciez jedzonko, zwlaszcza jakies pyszne, to jedna z najwiekszych przyjemnosci jakie czlowiek w zyciu doswiadcza![]()
To ja moge sie nacieszyc tylko tym pierwszymzgada sięa na drugim miejscu... sex
![]()
najwyższy czas to zmienić!!To ja moge sie nacieszyc tylko tym pierwszym![]()
To ja moge sie nacieszyc tylko tym pierwszym![]()
najwyższy czas to zmienić!!![]()
Ooo, dobrze wiedziec, bo moj cellulit na brzuchu i udach jest ohydnya propos wątku- wiecie co dostałam jakiś czas temu do przetestowania na miesiąc kosmetyki liren antycellulitowe i wyszczuplające (te z pomarańczowej linii) i wiecie co- jestem zachwycona!!! po miesiącu regularnego stosowania na prawdę widać poprawę, do tego fajnie pachną i wchłaniają się:-)
A dostalas, bo sie zglosilas do testowania czy ktos znajomy Ci dal? :-)
Fajnie miec znajomychznajoma z erisa:-)
z tego co mówiła, jak poszukują ludzi do testowania to zawsze najpierw wśród znajomych. dobra strategia, bo dzięki temu i wyniki badań (czy tam testów) na pewno są zawyżane na korzyść firmy.
w każdym razie, to co napisałam w poprzednim poście jest moja jak najbardziej obiektywną opinią.
stosowałam żel pod prysznic, serum i balsam i na prawdę uważam, że po miesiącu efekty są widoczne. no i do tego, cena całkiem fajna:-)