reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Sandra, własnie sie załamałam jak przeczytałam ile Ty ważysz!!!:-:)-:)-:)rofl2: nie pisz tego wiecej bo wpadnę w depresję!!!;-)
55 kg to ja ważyłam w liceum, potem trochę przybrałam:rofl2: na dzień przed porodem ważyłam 80 kg:szok::-( a teraz 77:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
co gorsza wskazówka wagi ciągle skacze w górę a leki sterydowe które biorę z racji mojej astmy wcale nie ułatwiają mi spadku wagi.
Po porodzie ważyłam 75 kg,zmieniłam diete, zaczełam ćwiczyć i spadłam do 68 kg i lekarz wybadał mi wtedy astmę i od maja zeszłego roku z 68 przytyłam więcej niz schudłam
Ja do diet sie nie nadaję, nie wspominając o kolejnej mobilizacji do ćwiczenia,słodycze ograniczyłam do minimum,bez ziemniaków i chleba nie wyobrażam sobie życia,Colę piję z drinkiem i to od wielkiego dzwonu:baffled:
więc ja jako jedyna z tego grona pozostane niestety WIELKIM WIELORYBEM

reklama
Badaicka, nie jestes zadnym wielkim wielorybem, nie przesadzaj :-) A co do Twojej wagi to ja nawet przed ciaza nie wazylam tyle co Ty teraz tylko duzo wiecej, a teraz waze tyle, co w momencie kiedy rodzilam. I w sumie mam to gdzies, bo maz mnie kocha jaka jestem i tyle :p Wiec jesli juz ktos jest wielorybem to ja :-p Ja juz sie kiedys smialam, ze na plaze nie chodze, bo jeszcze by Greenpeace przyszedl wieloryba z powrotem do morza zepchnac :-p
Teraz biore Meridie - zobaczymy co to bedzie, ostatnio nawet waga sie zbuntowala i postanowila sie zepsuc :sorry:

ja zastanawiam sie nad THERMAL
ale mam spore wątpliwosci-choć bardzo mnie kusi,a wagi to nawet nie mam teraz w domu,bo tez sie zepsuła i ważę sie tylko jak jade do gina po recepte na hormony.
Mojemu Pawłowi tez moja waga nie wadzi ale ja osobiście zaczynam sie fatalnie z nia czuć.
Z tym Greenpeacem to mnie powaliłas na kolana:-D

Ostatnia edycja:
ze słodyczy:baffled: tak zupełnie to nie da rady:-p czasem mam napad (chociaż ostatnio próbuję oszukiwać jabłkiem, ale dzisiaj było takie świeżutkie "ptasie mleczko" wedla:-p)
zastąp ziemniaki - jem wszystkiego po trochu, ryż (brązowy też), makarony, kasze
pieczywo - ostatnio większość to ziarnisty chlebek "mój"
soki - kartony kupuję tylko na imprezy do drinków, cola to jest wielkie święto w domu (1litr na miesiąc ) reszta to herbatki kolorowe (dużo czerwonej) i mineralna.....
wafle ryżowe i chrupki z ziaren na przegryzkę prawie codziennie w pracy....

schudnę??????????:-p:-p:-p

ja schudłam :-p 9 kg tylko, że wtedy nie jadłam jeszcze nabiału no i owoców...

no z jabłka to by mi ciężko było zrezygnować:-p
a za specyfikami na odchudzanie to ja nie jestem, no bo przecież żeby przytyć też się czymś specjalnie nie faszeruję tylko żrę w nadmiarze:-p w każdym razie nic jeszcze nie próbowałam:-D

ja jeslli to haha w ogole mozna nzwac "specyfikiem" - to pije sobie herbatke pu erh :D jakoze nie pije kawy ani innych herbat.. a zrezygowalam z wszelkich sod jak cola sprite i inne.. to pije sobie wode i te herbatke :D

Z tym Greenpeacem to mnie powaliłas na kolana:-D

Hehe, no coz ;-) czego to sie nie robi dla czyjegos dobrego humoru ;-)
A powaznie to mam jakowes kompleksy, chyba kazda kobieta je ma, ale jakos brak mi motywacji ;-) Mielismy zakupic rowerek stacjonarny, ale ostatecznie nic z tego nie wyszlo, bo sie okazalo, ze z fiansami dostalismy niezle po dupie i mamy szesc kola do oddania - tysiaka mamie mojego meza i 5 kola mojej mamie, wiec na razie stoimy z jakimikolwiek wiekszymi zakupami. A na dobry rowerek trzeba troche kasy wydac... Cos czuje, ze bede musiala kupic normalny rower dla siebiejak Jagoda dostanie swoj...

Badaicka, nie jestes zadnym wielkim wielorybem, nie przesadzaj :-) A co do Twojej wagi to ja nawet przed ciaza nie wazylam tyle co Ty teraz tylko duzo wiecej, a teraz waze tyle, co w momencie kiedy rodzilam. I w sumie mam to gdzies, bo maz mnie kocha jaka jestem i tyle :p Wiec jesli juz ktos jest wielorybem to ja :-p Ja juz sie kiedys smialam, ze na plaze nie chodze, bo jeszcze by Greenpeace przyszedl wieloryba z powrotem do morza zepchnac :-p
Teraz biore Meridie - zobaczymy co to bedzie, ostatnio nawet waga sie zbuntowala i postanowila sie zepsuc :sorry:
Karoo podobno to jest odpowiednik Meridi ale tańszy- ŻELIXA
tu na bb jest watek na którym dziewczyny wymieniają swoje doświadczenia i dzielą się wątpliwosciami na temat tych tabletek

Badaicka, wim, probowalam Zelixy, ale niestety mimo wszystko jest to generyk i pomimo poczatkowego chudniecia pozniej dwa razy wiecej przytylam, i to zaczelam tyc jeszcze je biorac, wiec postanowilam sprobowac Meridie. I powiem szczerze, ze w tej chwii roznica w cenie jest tak niewielka, ze naprawde nie ma sie o co szarpac
:-)

reklama
na plaze nie chodze, bo jeszcze by Greenpeace przyszedl wieloryba z powrotem do morza zepchnac :-p
Hahahaha, Karoo, prawie z krzesla spadlam :-D:-D:-D:-D

Domiska, tez pije pu erh i bardzo ja lubie :tak::-) No, ale zeby jakos pomagala to chyba nie :-p

Bedytko, schudniesz, schudniesz, ale to dopiero wtedy jak bedziesz miec z czego zrzucac chudzinko ;-):-)

Ja niestety nie potrafie przejsc na diete, za bardzo kocham jedzonko :baffled::-p Wczoraj chcialam zrobic sobie wlasnie taki dzien "oczyszczajacy", ale wytrwalam do popoludnia tylko na lekkich przekaskach, bo w drodze z targow wcielam w McDonald's zestaw tortilla+frytki+cola, a wieczorem wypilam piwko z sokiem :baffled::-p

Do góry