reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Och jak miło,że jesteś ..mnie też te święta doprowadziły do stanu takiego ,że ho,ho ,ale może i dobrze ,bo kopa do walki o krótkie spódniczki dostałam ,bo wiem jedno w chwili obecnej to na plaże nie idę :szok:Ja ogólnie staram się jeścć mało i regularnie w miarę ,trochę z ruchem mam problemy ,ale od jutra ,będę po 6 km dziennie spacerować (tj 2x dziennie do przedszkola i z powrotem)i wsiadam na rowerek stacjonarny ...muszę zacząć tłuszcz spalaćJutro rano sie zważę to będę wiedziała ile tygodniowo chudnę ,bo jakos od razu poświętach nie miałam odwagi sie z wagą spotkać:-D:szok:

reklama
noo jak mnie dawno tu nie było.

też postanowiłam wziąc się za siebie.
doś lajtowo podeszłam do tematu i szczerze niespodziewałam sie efektu, a tu miła niespodzianka- 4 kg do tyłu:) i to tylko i wyłącznie po wyrzuceniu białego pieczywa, słodyczy i nie jedzeniu po 18:-)

chciałabym sie jeszcze trche ujędrnić, bo pomarańczowa skórka zawładneła pewnymi częsciami ciała, ale... te które do tej pory stosowałam okazały się bleee.

moze coś macie sprawdzonego?

Ostatnia edycja:
ewa możemy podać sobie rękę, ja na ŻP też 4 kilo spadłam, jeszcze ze dwa, i zostanie mi tylko ujędrnienie..... chyba masaż będzie najlepszy:-p bo mnie smarowidła nie pociągają, jakoś szybko zapominam o codziennym używaniu;-)

Hej na ujędrnianie to ćwiczenia najlepsze,tylko ciężko ,bo raczej leniwa w tym zakresie jestem:-D:-D,ale już dziś 3 km.spaer mam za sobą:tak::tak: jeszcze raz taka dawka i rowerek godzinkę :tak::tak:a co do balsamów to ja stosuję różne ostatnio serum intensywnie wyszczxuplająco-ujędrniające eveline ,zbyt krótko by wypowiadać się o efektach,ale jak mrozi ciało znaczy działa:tak:A dieta ŻP najlepsza jest ,przynajmniej nie grozi żuceniem się po miesiącu na zabronione kąski:tak:też stosuję:happy:

Witam, ściągnęła mnie to do Was madziulanatasza:-D:-D:-D
Ja tez mam problemy z wagą:baffled::baffled::baffled: i to spore, a do tego brak silnej woli, odchudzałam się już duuuuuuuuuuuuuuuuuużo razy i jakoś bez spektakularnych efektów:no::no::no: może tym razem i przy Waszym wsparciu mi się uda:tak:

to mnie też przygarnijcie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:mnie też madziulanatasza tu ściągneła:-D:-D:-D:-D:-D
poczytałam mobilizacji psychicznej nabrałam może te 20-25 kg wreszcie uda się zgubić bo to lato za pasem a fałtki taaaaaaaaaaaaaaaaaaakie:szok::szok::szok:

reklama
hihihi rozruszacie nam forum, bo coś ostatnio słabo idzie:-p ja dzisiaj 2 godziny po sklepach;-) czyli ruch był:tak: aaa no i na celulit zakupiłam szczotkę na długiej rączce:):):)

Do góry