A skąd jesteś? Ja rozbijam wszystkie apteki… to już chyba 15+ opakowanieNie jestem z Krakowa, ale mam całe opakowanie nowe wykupione tydzień temu. Lekarz mj przepisał, sle boje się zacząć stosować i mówię sobie ze wytrzymam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A skąd jesteś? Ja rozbijam wszystkie apteki… to już chyba 15+ opakowanieNie jestem z Krakowa, ale mam całe opakowanie nowe wykupione tydzień temu. Lekarz mj przepisał, sle boje się zacząć stosować i mówię sobie ze wytrzymam
Ja mam do sprzedania opakowanie.Dziewczyny czy któraś z was jest z Krakowa i ma do sprzedania Xonvea opakowanie lub chociaż 2 sztuki?![]()
Ja mam jedno opakowanie ale wysyłka bo nie jestem z krkDziewczyny czy któraś z was jest z Krakowa i ma do sprzedania Xonvea opakowanie lub chociaż 2 sztuki?![]()