jasani
Fanka BB :)
Akurat w tej kwestii czuje się wyedukowana. Każda robi jak chce. Nie zawsze słuchanie lekarza wychodzi na dobre. Nie bez powodu w kraju w którym mieszkam nie stosuje się w ogóle takich leków.To wiesz lepiej od ginekologów?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Akurat w tej kwestii czuje się wyedukowana. Każda robi jak chce. Nie zawsze słuchanie lekarza wychodzi na dobre. Nie bez powodu w kraju w którym mieszkam nie stosuje się w ogóle takich leków.To wiesz lepiej od ginekologów?![]()
To może wyjaśnisz, dlaczego nie jest bezpieczna?Akurat w tej kwestii czuje się wyedukowana. Każda robi jak chce. Nie zawsze słuchanie lekarza wychodzi na dobre. Nie bez powodu w kraju w którym mieszkam nie stosuje się w ogóle takich leków.
Nie będę tłumaczyć i przekonywać do stosowania lub nie tego leku. Nie tego dotyczy wątek.To może wyjaśnisz, dlaczego nie jest bezpieczna?![]()
Nie, nie będzie mi to ciążyło bo nikogo nie namawiam ani nie odwodze od tego aby brać ten lek. Poza tym napisałam, że byłabym ostrożna z braniem no-spy a nie, zeby zaniechać (radzę czytac ze zrozumieniem) i jest to decyzja każdej kobiety. No chyba nie uważasz, że ktoś kto ma zaufanie do lekarza posłucha się kogoś kto pisze na forum. Bądźmy realistami i nie popadajmy w takie skrajności. Na tym zakończę tą dywagację. PowodzeniaDo tej pory żadne badania nie udowodniły że no spa jest szkodliwa. Są domniemania że może powodować problemy z napięciem mięśniowym u dziecka ale nie ma jednoznacznych badań potwierdzających. Wiadomo jest natomiast że działa rozkurczowo A więc może być przydatna w zapobieganiu przedwczesnym porodom. W wielu krajach uważa się że tak nie jest i nie podaje się żadnych leków do 12 tc jednak w pl choćby dla spokoju i komfortu matek dba się również o te wczesne ciążę. A lekarza trzeba słuchać bo komuś zaufać trzeba chyba że ktoś jest gotów brać na siebie decyzję ale i ich konsekwencje
A doradzanie by nie brać lekow jest lekkomyślne bo co jeżeli kobieta poroni? Oczywiście nie będzie to prawdopodobnie wina odstawienia no-spy ale czy jednak jasani nie będzie ci to ciazylo?
Akurat w tej kwestii czuje się wyedukowana. Każda robi jak chce. Nie zawsze słuchanie lekarza wychodzi na dobre. Nie bez powodu w kraju w którym mieszkam nie stosuje się w ogóle takich leków.
No to skoro nie tego dotyczy wątek to zbędne było pisanie o szkodliwości tego leku. Więc na przyszłość proszę sobie darować.Nie będę tłumaczyć i przekonywać do stosowania lub nie tego leku. Nie tego dotyczy wątek.
Forum jest otwarte i ja wyraziłam swoją opinię. Nie będę do niej przekonywać nikogo a tym bardziej wyjaśniać zawiłych kwestii. Ja uważam, że lek jest szkodliwy i nie każdy może się z tą opinią zgadzać. Dlatego proszę już nie roztrząsać moich wypowiedzi i zająć się czymś przyjmniejszym.No to skoro nie tego dotyczy wątek to zbędne było pisanie o szkodliwości tego leku. Więc na przyszłość proszę sobie darować.