reklama
Karrolajna
Zaciekawiona BB
Nie mam,miała przeanalizować wynik bety i mi napisać. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie,ale byłam na usg na nfz tydzień temu. Nie było nawet pęcherzyka jeszczeTo może jednak ciąża jest nieco młodsza niż to wynika z OM. Moim zdaniem musisz poczekać na kolejne USG. Masz już wyznaczony termin?
Karrolajna
Zaciekawiona BB
Odejdę od zmysłówJeśli ci nie odpisze to dobijaj się jutro telefonicznie, ten wynik bety jest strasznie wysoki
@Karrolajna Spokojnie. Nie stresuj się tym, na co nie masz wpływu. A masz może zdjęcie z ostatniego USG?
Karrolajna
Zaciekawiona BB
Nie dostałam zdjęcia,ona tez nawet nie wydrukowała dla siebie ani nie mierzyła pęcherzyka@Karrolajna Spokojnie. Nie stresuj się tym, na co nie masz wpływu. A masz może zdjęcie z ostatniego USG?
Emilcia88
Fanka BB :)
Hmm trochę to dziwne. Może spróbuj się jednak umówić do kogoś innego ? Będę mocno trzymać kciuki aby wszystko skończyło się pomyślnieNie dostałam zdjęcia,ona tez nawet nie wydrukowała dla siebie ani nie mierzyła pęcherzyka
Karrolajna
Zaciekawiona BB
Iść jeszcze w tym tygodniu czy następnym najlepiej?Hmm trochę to dziwne. Może spróbuj się jednak umówić do kogoś innego ? Będę mocno trzymać kciuki aby wszystko skończyło się pomyślnie
reklama
Karrolajna
Zaciekawiona BB
I jeszcze mnie skasowała 200zł..Nie deneruj się ... Wiem że łatwo napisac ale tak jak dziewczyny radzą - umów się czym prędzej na USG do innego lekarza. Tan poprzednim powinien zmierzyć pęcherzyk ...