Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DziękujęTak, to ciąża.
Supcio jejku jak się cieszęTak ,to ciążai bardzo ładny wynik. Powinnaś sobie powtórzyć po 48h beta hcg i zapisać się do ginekologa na pierwszą wizytę. Gratulację ! Dużo zdrówka
Dziękuję z całego serducha za odpowiedźSupcio jejku jak się cieszęczekałam na ten moment 3 lata. Wizytę mam jutro u ginekologa a u endo z tytułu niedoczynności za 2 tygodnie ale sama myśl że mam pod serduszkiem upragnioną dzidzię umila mi życie
![]()
Tak to ciążaWitam. Pojawiam się na tej grupce z zapytaniem otóż 3 testy wyszły mi pozytywne a dziś zrobiłam test z krwi i poziom HCG wynosi 1298 mozecie mi pomóc zinterpretować ten wynik ? Czy to ciąża? Bo już nie wiem co myśleć :-/ Dziękuję i pozdrawiamZobacz załącznik 1267376
Dziś po 48h zrobiłam kolejną betę i wyszedł wynik 3386 czy to dobrze ? Dziękuję i pozdrawiamTak ,to ciążai bardzo ładny wynik. Powinnaś sobie powtórzyć po 48h beta hcg i zapisać się do ginekologa na pierwszą wizytę. Gratulację ! Dużo zdrówka