reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyniki badań itd czyli co słychać po wizycie u gina...

Nasz synek ważył tydzień temu 3500 i lekarz powiedział, że może przybierać nawet 300 g tygodniowo:szok:, więc lepiej żebym się nie przeterminowała, bo jak ja go urodzę, jak ja malutka jestem:sorry2:
Sempe, Ty też się spiesz:-D

reklama
Kinia pociesza mnie fakt ze pierwszego synka z masą 4100 udało mi się urodzić normalnie:-) a potem to juz było z górki:-D drugi synek 3480 potem córa 3580:-D więc teraz znowu będę mieć koloska:-D:-D

Malbertka to sa skurcze i sie kurde rozwialy. U gory ruchy dziecka na dole skurcze. To tylko kawalek mojego ktg a tak obiecujaco wygladalo

Sempe, moja znajoma kilkanaście lat temu urodziła SN syna, który ważył prawie 6 kg! Widać wszystko można:-D Jednak nie chciałabym rodzic takiego koloska. A Twoje dzieciaczki faktycznie też do najmniejszych nie należą:-D Najważniejsze, żeby zdrowe były. Resztę przeżyjemy.

Kasia, faktycznie zapowiadało sie obiecująco. Już myślałam, że leżysz i małego tulisz, a tu lipa:-( Może małemu data sie nie spodobała i czeka do 14;-)

Malbertka to sa skurcze i sie kurde rozwialy. U gory ruchy dziecka na dole skurcze. To tylko kawalek mojego ktg a tak obiecujaco wygladalo

dzięki Kasia, no to u mnie to były juz nawet wysoko ok. 75-80% ale pojedyńcze impulsy a nie takie wzgórki...

no życze żeby się powtórzyły z nowu te Twoje i teraz dały jakiś owoc;-);-);-)

Malbertka te co sa tu to jest pikus do tego co byloby przy prawdziwych skurczach porodowych. Wzgorki sa wtedy duzo wyzsze i bardziej ostre. No i bol duzo silniejszy:confused2::confused2:

No i po wizycie u gina - skurczy brak, mały ma już 3400 i ani myśli wychodzić. Rozwarcie na opuszek palca :confused: Jak nie urodzę do wtorku to w środę 19.08 mam być w szpitalu (dał mi skierowanie na indukcję). Wiem że wywoływanie to nie jest najlepsza metoda ale chyba z dwojga złego zamiast ciągłego oczekiwania i stresowania się czy dojadę na czas to już wolę tą indukcję. Pewnie dlatego że nie wiem co mnie czeka :eek:

Olenka widzisz te jescze jedna kreske u gory z ruchami dziecka??Skurcze porodowe podchodza az pod te gorna kreske z ruchami. Taki wykres jak moj swiadczy od skurczach przpowiadajacych poniewaz sa nieregularne. Sa dosc mocne ale nieregularne:confused2::confused2:

reklama
Olenka widzisz te jescze jedna kreske u gory z ruchami dziecka??Skurcze porodowe podchodza az pod te gorna kreske z ruchami. Taki wykres jak moj swiadczy od skurczach przpowiadajacych poniewaz sa nieregularne. Sa dosc mocne ale nieregularne:confused2::confused2:
Ahaaa... Boze a ja sie ostatnio cieszylam ze prawie doszly mi do 20% :sorry2:
Okazuje sie ze jeszcze duzo rzeczy nie wiem:dry: Dobrze ze mam Was dziewczyny!!!!:tak::tak::tak: Dzieki Kasiu;-)

Do góry