ja musze przyznac ze mam tym problem :-) mam termin dopiero na czerwiec, ale strasznie mnie kusi jak widzę takie śliczne małe rzeczy
) mama mowi
żebym nie kusila losu, bla, bla, bal, ja nie wierze w takie przesady, choc oczywiście wiem, ze rozne rzeczy się zzdarzaja… ale ja tak strasznie się ciesze!!! ostatnio nie mogłam się powstrzymac i kupilam takie sliczne male skarpet unie, sa absolutnie boskie
) 
żebym nie kusila losu, bla, bla, bal, ja nie wierze w takie przesady, choc oczywiście wiem, ze rozne rzeczy się zzdarzaja… ale ja tak strasznie się ciesze!!! ostatnio nie mogłam się powstrzymac i kupilam takie sliczne male skarpet unie, sa absolutnie boskie 
.
Nie rozumiem takiego pożyczania tylko zastanawiałam się co to było i myślałam czy nie poplamione a ona na to że chyba te koszulki nie nadaja się do przdszkola bo mogłyby zostac poplamione. Ręce mi opadły. Nie znam jeszcze płci dziecka. Nie wiedziałabym więc co kupować. Do chwili narodzin nie znałam płci pierwszego dziecka. Kiedy można dokładnie rozpoznać czy chłopiec czy dziewczynka?