o, ja mam coś takiego:
NAWILŻACZ POWIETRZA HYUNDAI HUM 770 LCD + 2 FILTRY (4258574161) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja jestem zadowolona, można nastawić jakie się chce nawilżenie, pracuje cicho, jak sie wody naleje do pełna, wystarcza na długo. u nas chodzi cały okres grzewczy i czasami w lato jako ochładzacz
dopiero teraz, bo odpaliłam kompa swojego starego, przez cały weekend mój M reinstalował system na drugim kompie....
ja mam taki sam

jaką wodę do niego wlewasz?
M uważa, że to ***** i zagrzybiacz

u nas jest problem tego rodzaju, że kaloryfery są odkręcone na fulla i przez to jest okropna duchota

odpalałam ten nawilżacz na noc, ale po zamknięciu drzwi w pokoju panowała duchota jak tropikach, a po otwarciu drzwi nawilżacz chodził jak szalony, bo nie był w stanie dobić do odpowiedniego poziomu nawilżenia...
nie sądzę, aby nawilżacz był "must to have" chyba więcej daje mycie podłogi i ręcznik na kaloryferze
musiałabym mieć chyba ze 3, włączone non stop, żeby dawało to jakikolwiek efekt jeżeli chodzi o całe mieszkanie.
prześcieradełka typowo do wózka nie mam. w upały spróbuję z pieluszką, a jak będzie chłodniej z lekkim kocykiem
mam też pytanko odnośnie spania bobasa. dziecko na początku powinno leżeć na plecach, z głową na boczku, tak? ale ono samo tej główki nie przekręca, prawda? czy ja mam co jakiś czas przekręcać główkę? dziecko leży zupełnie bez żadnej podusi i żadnego podwyższenia? (tzn wiem, że jak ulewa, to podkłada się segregator pod materacyk