reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

reklama
mlodak- super zakupki. Ja postawilam na butelke antykolkowa z MAMbebe, malo popularne, zobaczymy jak wyjdzie w praniu ;)

mlodak- super zakupki. Ja postawilam na butelke antykolkowa z MAMbebe, malo popularne, zobaczymy jak wyjdzie w praniu ;)

No super super. Ciekawe czy to samo powie mój K. jak zobaczy konto bankowe, hihihi.
Bo oczywiście nie mogłam sie oprzeć i kupiłam dawno obserwowany zegar z Kubusiem Puchatkiem. Sumarycznie zapłaciłam 386zł. A to przeciez kropla w morzu.... gdzie wózek, łóżeczko, pościel, wanienka itp.

ja wydałam już 3 swoją wypłatę...:zawstydzona/y: M się dołożył tylko do połowy wózka... my w ogole dziwnym małżeństwem jesteśmy....:dry:ale dałam mu listę rzeczy i ciekawa jestem co z niej kupi....

K. właśnie wrócił z pracy. Więc od progu mu mówię ile dziś wydalam. Nie pytając na co zapytal czu wystarczy to chociaż na rok.
Dziwne podejście mają faceci.

Ja drugie dziecko i 99% rzeczy po Kubie ale uwierzcie, ze też sporo wydałam:tak: a bo to sie przyda przeciez (mimo iz przy Mlodym tego nie miałam:szok:), a to takie ładne mimo, że po Kubie jest itp.:tak::zawstydzona/y: i tak z wieloma rzeczami mąż mnie wstrzymał i miał rację:tak: bo po co nowe jak niektore rzeczy (nie mowie tylko o ciuszkach) beda na "chwilę" a są naprawde w super stanie po Kubie. Ale kobieta to jednak kobieta:confused:

reklama
Młodak pocieszające tylko to, że nie przemokniemy ;D
Podsumowując...MAM CHYBA wszystko już...prócz:
stanik do karmienia a najlepiej dwa ;)
krem - sutki, tantum rosa saszetki...herbatka z liści malin...i myślę, że to już wszystko ;D

Do góry