reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

reklama
no wlasie sama nie wiem czym bo zawsze jak gdzies powiedzialam ze robie inhalacje mlodemu pulmicortem to czy u lekarza czy w aptece mnie poprawiali ze robie nebulizacje a nie inhalacje:eek: na lekach tez jest napisane ze do nebulizacji,i ten sprzet to nebulizator. ale jak wpisze inhalator to wydaje mi sie ze to takie same jest:rofl2: nawet w necie probowalam teraz szukac ale wszyscy sie motaja i zadnej normalnej odpowiedzi nie znalazlam:happy:

Kamila tez Ci nie odpowiem na to pytanie;-):no:

Dziewczyny nie mylcie czyszczenia noska z inhalatorem;-):tak:
My inhalatora uzywamy przy kazdym przeziębieniu, nawet zwykła solą fizjologiczną a zawsze cos daje i poprawia oddech;-)
Nie mowa, ze przy zapaleniu płuc czy oskrzeli lekarz od razu pyta czy mamy inhalator, taka moda dzis widocznie ale nie wyobrazam sobie dzis zycia bez inhalacji:-D

dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z tymi biustonoszami dla karmiących?Bo ja jak urodziłam Mateusz to miałam jeden i za bardzo mi nie podpasował,wolałam takie rozpinane z przodu.A wiem,że tu w szpitalu muszę mieć taki.W sumie to parę dni się przemęczę,ale jestem ciekawa Waszego zdania.

ruda - fajne są tym bardziej, ze teraz sa serio super staniki (zwłaszcza na małe cycki niestety:baffled:) dla karmiacych. Te rozpinane jak dla mnie odpadaja bo trzeba je rozpiac i jakos tak wydaje mi sie ze to niepotrzebne, a tak tylk oodpinasz od óry miseczke i jadzieeeeemy z koksem

zerknij to pierwsza lepsza stronka jaka mi sie otworzyła;-)

http://www.mamadama.pl/szorty-mama-roxy-grafitowy-czarny/

apetyczniej niz w tych starszych modelach hehe

http://www.mamadama.pl/biustonosz-do-karmienia-mami-bo-bialy/

Moj mąż np na te patrzec nie moze :-D:-D

dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z tymi biustonoszami dla karmiących?Bo ja jak urodziłam Mateusz to miałam jeden i za bardzo mi nie podpasował,wolałam takie rozpinane z przodu.A wiem,że tu w szpitalu muszę mieć taki.W sumie to parę dni się przemęczę,ale jestem ciekawa Waszego zdania.

Może miałaś źle dobrany albo coś. Ja miałam dwa w czasie jak karmiłam Hanię i bardzo je sobie chwaliłam, szczególnie jak karmiłam gdzieś na ulicy lub w sklepie...

może i racja,że był źle dobrany.
oglądałam sobie w sklepie,nawet przymierzałam ale jeszcze wydaje mi się,że za wcześnie na zakup?bo moje cycolki stale zwiększają rozmiar:angry:

może i racja,że był źle dobrany.
oglądałam sobie w sklepie,nawet przymierzałam ale jeszcze wydaje mi się,że za wcześnie na zakup?bo moje cycolki stale zwiększają rozmiar:angry:

teraz nie ma sensu, jak Ci najdą mlekiem to dopiero urosną, a jak będziesz nosić za mały stanik to ciągle będą Ci się robić twarde cycki, ja tak miałam

reklama
teraz nie ma sensu, jak Ci najdą mlekiem to dopiero urosną, a jak będziesz nosić za mały stanik to ciągle będą Ci się robić twarde cycki, ja tak miałam

oj nie,tylko nie twarde cycki!!!Ja też miałam twarde cycki i się Młody nie umiał przyssać,musiałam zawsze trochę odciągnąć.

Do góry