reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

kochane a wracając do "majciochów" poporodowych to może wiecie czy to trzeba specjalnie jakieś większe kupować czy jednak taki rozmiar jak normalnie się nosi?

taki jak nosisz na co dzień :)
one i tak są takie długie że aż nad pępek można naciągnąć - prawie na żebra heheh... przynajmniej firmy baby ono .

reklama
oj tam jakie wy delikatne jestescie!!! :-p
takie xxl wkładek higienicznych heheheh:-D:-D:-D:-)

kaska co nie piszesz na ogolnym??

No majty po żebra - podpaski po pępek :D

Ja pomimo cc też w siateczkowe się zaopatrzę bo wygoda - nie trzeba prać tylko zmieniasz i wyrzucasz - nie masz problemu :) Ja po wiktorze 2 razy dziennie musiałam je zmieniać bo zawsze gdzieś coś wyciekło :/ , , , jakbym miala tyle par majtek normalnych prać albo wyrzucic to masakra :D a te to cpyk pyk i po problemie;p

maćku nie strasz proszę :baffled: przyznaję że jeszcze tego nie widziałam na żywo ale teraz to się boję...
verita ty też :dry: po żebra? to co się zakłada na wierzch żeby to ukryć :confused:

maćku nie strasz proszę :baffled: przyznaję że jeszcze tego nie widziałam na żywo ale teraz to się boję...
verita ty też :dry: po żebra? to co się zakłada na wierzch żeby to ukryć :confused:

koszule nocna z rozpierdasem do pepka i wtedy mozesz sobie pieluche poprawiac od gory:rofl2: a tak powaznie to sie wyglada jak siedem nieszczesc ale wszyscy tam tak wygladaja wiec mozna sie przyzwyczaic:-D

blond czyli to "monstrum" nosi się tylko w szpitalu?
buziak od pewnego czasu nie ogarniam głównego a nie lubię tak wpadać i nie czytając kto i co po prostu sobie pisać bo według mnie to trochę niegrzeczne a dodatkowo jestem teraz tak rozkojarzona i mam tak krótką pamięć że nawet jak wchodzę i czytam to zanim dojdę do końca to już nie wiem która, co itd.

Ostatnia edycja:
reklama
ja proponuję zalożyć na wierzch worek po ziemniakach by też twarzy nie było widać haha.

W szpitalu najwygodniej ale i w domu też można - może jest to mało sexowna bielizna w połączeniu ze stanikiem do karmienia:D Ale naprawde wygodniej jest zadbać o higienę podczas tego nieszczęsnego oczyszczania się.
Brr pamiętam jakie to było okropne jak ciągle ciekło i ciekło .. te skrzepy wielgachne i długachne potrafiły wychodząc zwijać się jak ślimak na podpasce hehe szczególnie po nocy gdy się rzadziej zmieniało . mmm... jakie to było cudne .. i jeszcze po cc jak nie mogłam się schylić żeby się pożądnie tam wymyć :/ uh.

Do góry