reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

oj ci faceci:-D

a tak z innej beczki-obejrzałam i przymierzyłam dzisiaj milion staników dla karmiących i mi nic nie odpowiada!!!!!!!!chyba zostanę przy normalnych.

reklama
tej nie widziałam,ale poszukam jeszcze.
Najbardziej mi podpasował w rossmanie,taki zwykły bawełniany,bez żadnych koronek i ozdób,bo cała reszta miała coś nie tak.A że mnie ciągle coś gryzie,drapie i swędzi,nawet poza ciążą,to mam 99,9% staników bawełnianych bez koronek itd.

No to te sa z takiej fajnej miekkiej bawełny. Ja jeden mam z koronką a drugi sama bawełna. I nie gryzie nawet ten koronkowy.
Z cenami - w sumie na tej stronie sa drogie. Ja kupiłam na jakiejśc przecenie - jeden po 70 zł 2 za 45.

kurde ja na wszystkie staniki reaguje tak że zaraz mnie cyce swedzą i przechodzę katusze... przyzwyczajona jestem tylko do staników z NY a oni dla karmiących nie mają bo to młodzieżówki...:-(

Moj to ostatnio z kalendarzem siedzial i sprawdzal jaki to dzien ten 27 no i okazalo sie ze sroda a on na to ...
,, w zadnym wypadku nie mozesz rodzic w srode!!!! Przeciez wiesz ze to srodek tygodnia, do tego sezon na krewetke i wiesz ze ja w morzu bede po 24h na dobe!!! Dzwon do poloznej niech to przloza na piatek, sobote albo niedziele bo wtedy w domu jestem!!!!..........''
Dziewczyny on to wszystko mowil na serio:-D a do tego tak sie darl jak nie wiem:szok::-D Wpadl w taka panike ze az sie trzasl:-D:-D:-D. A ja siedzialam i patrzylam na niego z takimi galami:szok: a on do mnie ...
,,no co sie tak gapisz zrob cos!!! ''

Myslala ze pekne ze smiechu:-D:-D:-D

No dosłownie się popłakałam ze śmiechu;))))))

gkvip bo padnę zaraz:-D dobre:-D przekladaj termin porodu, nie denerwuj męża;-)

mlodak uwierz mi ze dasz sobie rade ze wszystkim:tak: to przychodzi samo od siebie. Ja jak urodzilam Kube to fakt, mama byla pierwsze 9 dni ale pozniej poleciala do Polski a ja sama zostalam ze wszystkim, mąż wrocil po dwoch tygodniach do pracy i nie bylo zmiluj sie ale bylam szczesliwa, ze sama wszystko robie, ze nikt mi nie mowi co mam jak robic itp. Moja siostra urodzila 8 dni po mnie i pozniej pamietam jak do mnie pisala, ze mi zazdrosci ze jestem sama:tak: ze ma dosc jak sie jej ktoś wtraca do czegokolwiek a ja jak czegos nie bylam pewna bralam telefon dzwonilam do mamy, spytalam co i jak i juz wiedzialam, nie byla mi potrzebna na miejscu wiec sie nie martw, naprawdę. Dasz radę.
Chociaz przez te pierwsze dni to nam dupy uratowala bo Mlody nie spal prawie w ogole, byl wiecznie glodny bo ja mialam malo pokarmu i dzieki Niej sie wyypialismy, taka prawda:tak: i jeszcze jedyne co to mi pomagala kapac przez pierwsze dwa wieczory a pozniej juz sama, wrecz mnie draznilo ze stoi nade mną.
Teraz to ja bym nikogo nie chciala do pomocy, ale niestety muszę mieć kogos bo musi zostac z Kuba jak my pojdziemy do szpitala, tylko z tego powodu potrzebuje znowu pomocy.
Najlepiej to jakby nas odwiedzili jak Maly bedzie mial miesiac a ja dojde do siebie i jakos wszystko sie ulozy ale niestety sie nie da.

reklama
polaa, wiem że dam radę. Nie będę miała innego wyjścia przecież. Mąż 2 tygodnie urlopu to maksymalnie dostanie, może potem jeszcze typowo wakacyjny weźmie, ale to w sierpniu.
Ale pisz mi tak częściej to mocniej w siebie uwierzę :-)

Do góry