mi1979
Fanka BB :)
Dostawa tylko na terenie USA, ale jak się człowiek uprze to może coś wymyśli 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również nie mogę się już doczekać [emoji2956]
Nieee ja dopiero 11 tydzien w czwartek skończyłam. A ciąża zagrożona. I jestem po 3 poronieniach. Nie chce zapeszac. Początkowo mówiłam że czekam do 20 tyg. Ale teraz stwierdziłam ze jak na prenatalnych będzie ok to coś kupię w nagrodę dla MaleństwaA kupowalas juz cos?
Z tego co widziałam na amazon często też się pojawiają.Dostawa tylko na terenie USA, ale jak się człowiek uprze to może coś wymyśli![]()
Czytam, Że im większe tym lepszeHejpowiem Wam że jak tylko się dowiedziałam że jestem w ciazy to kupiłam jakieś ubranka śliniaki smoczki
aktualnie 20t+3 ciągle myślę jak urządzić pokój jakie kupić lozeczko przenośne wanienke...tylko przeglądam te oferty i glupieje
Ale spytam się Was czy lepiej lozeczko do pokoju 120×60 czy 140×70 żeby było na dłużej?
Ja mniejsze bo duzego noe mam gdzie wstawic.Hejpowiem Wam że jak tylko się dowiedziałam że jestem w ciazy to kupiłam jakieś ubranka śliniaki smoczki
aktualnie 20t+3 ciągle myślę jak urządzić pokój jakie kupić lozeczko przenośne wanienke...tylko przeglądam te oferty i glupieje
Ale spytam się Was czy lepiej lozeczko do pokoju 120×60 czy 140×70 żeby było na dłużej?