Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
SUPERMAN ;D extra
też bym pokupowała ale za to po kościele idę do mamy powybierać mniejsze rzeczy co nakupowała i naskładowała żeby zabrać do domku i zobaczyć czego brakuje
Dzioobek, leżę, leżę, tylko czasem się tu zakradam do Was
Czechow, ja kupiłam proszek Jelp, nieduże opakowanie w kartoniku na "pranie wstępne" - położna mi poleciła ten proszek dla niemowląt i noworodków. Zobaczymy, jak się sprawdzi to kupimy taki sam, tylko duże opakowanie. Papa
Na polskim rynku z tego co wiem jedynie Jelp jest proszkiem rzeczywiscie nie zawierajacym fosforanow a wiec jedynym do niemowlecych ubranek!!! Nie jest tani to fakt, opakowanie 400 gr kartonik kosztuje okolo 10 zl ale coz... Alternatywa sa platki mydlane. Innych nie ma z tego co mi wiadomo. Pozdrawiam. Ania
Dziewczyny ubranka super!!!
Co do proszkow i plynow to slyszalam ze lovella jest dobra i jest jeszcze proszek bobas i dzidzius ponoc tez maja wszystkie atesty pozdrawiam
Hej Mamusie
Znalazłam przed chwila w necie podobny zestaw jak pokazywała Aga sto tyle,że na allegro : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68724965 .
Pozdrowionka cieplutkie dla Was i brzuszków
Bunia ja chyba tez skłaniam sie ku tradycyjnej wanience tylko takiej,którą będzie można połozyć na jakimś stelażu na wannie bo mój kręgosłup nie wytrzyma schylania się do dzidziuśka