reklama

Wyprawka dla bejbusia

SUPERMAN ;D :D :D extra :)
też bym pokupowała :) ale za to po kościele idę do mamy powybierać mniejsze rzeczy co nakupowała i naskładowała żeby zabrać do domku i zobaczyć czego brakuje :)

reklama
Aga_100 - bluza jest "nieziemska" ;D

Nie czytałam wszystkich stron - czy poruszałyście może już wątek proszku do parania / płatków mydłanych?

kompletnie nie mam pojęcia w jakim proszku prać rzeczy dla maleństwa?

podbnie najlepiej jest wyprać kilka rzeczy w jednym proszku a kilka rzeczy w innym...

Jak duże są to opakowania?

Dzioobek, leżę, leżę, tylko czasem się tu zakradam do Was ;)

Czechow, ja kupiłam proszek Jelp, nieduże opakowanie w kartoniku na "pranie wstępne" - położna mi poleciła ten proszek dla niemowląt i noworodków. Zobaczymy, jak się sprawdzi to kupimy taki sam, tylko duże opakowanie. Papa

Na polskim rynku z tego co wiem jedynie Jelp jest proszkiem rzeczywiscie nie zawierajacym fosforanow a wiec jedynym do niemowlecych ubranek!!! Nie jest tani to fakt, opakowanie 400 gr kartonik kosztuje okolo 10 zl ale coz... Alternatywa sa platki mydlane. Innych nie ma z tego co mi wiadomo. Pozdrawiam. Ania

reklama
Bunia ja chyba tez skłaniam sie ku tradycyjnej wanience tylko takiej,którą będzie można połozyć na jakimś stelażu na wannie bo mój kręgosłup nie wytrzyma schylania się do dzidziuśka :):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry