reklama

Wyprawka dla bejbusia

reklama
a teraz to my pochwalimy sie z mężem... mężem (tak dyktuje mi pod bokiem:) usiluje doprosic sie komplimentow jakis to on jest wspanialy i kochany:)
tylko czasem ciezko wygonic do do lazienki ogolic sie:) hihih

a teraz powaznie chcielismy z Igorkiem zaprezentowac czesc nabytków:))
https://progryf.szn.pl/gallery/album138

nastepne w zakupie czekaja lozeczko materacyk posciel i nadstawka na przywijak:))
Aniolekk

Dziewczynki, a jakie kupujecie rożki dla maluchów? Z kokosem czy bez?
No i jeszcze chciałąm się zapytać o krzeseło do kąpania malucha, warto je miec?

Hej Dziewczyny! Wracając do tematu proszków. W poniedziałek wyparałam wszystkie ubranka (dostałam w niedzielę sporo w spadku od koleżanki:) w JELPie. Kupiłam jeden do kolorowych, drugi do białych rzeczy. Po praniu włączyłam jednak dodatkowe płukanie. Ubaranka są dość miekkie i fajnie pachną. Teraz mam zamiar je powoli prasować i układać. Podobno to za wcześnie :( Ale mi to sprawia ogromną frajdę więc chyba mogę...?

Karolina a czemu nie !! Ja też mam zamiar wyprać i zrobić pożadek w szafce...którą najpierw musi mi mąż złożyć. Ale czekam cierpliwie...hmmm myślicie że zdąży przed porodem ?? ;D

reklama
Boje się, że za wcześnie się za to zabieram i że mogę zapeszyć :( Przynajmniej tak niektórzy mówią. Ale mi się to tak bardzo podoba :) Chce sobie powoli wszystko przygotować. Termin mam na 2 lutego, ale różnie to przecież bywa... Może się np. okazać, że ciężko mi bedzie juz chodzić w styczniu lub urodzę 2 tyg wcześniej.
W grudniu trzeba będzie kupować prezenty itd. Chyba poprostu szukam pretekstu :) Uwielbiam chodzić po tych sklepac z rzeczami dla dzieciaczków! Mogłabym tam spędzac pół dnia :) Mój mąż niestety nie. PO 15 min już ma dość!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry