reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
co sądzicie? Tommee Tippee NOWY ZESTAW STARTOWY 0%BPA tanio (2701166300) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. brać, nie brać? w pierwszej ciąży miałam też zestaw, ale Aventu (nawet nie wiedziałam, że TT jest taki tani :szok:), ogólnie jestem za zestawem, nawet na później może się przydać, pytanie tylko cenowe? bo szczerze to nie orientuję się, czy dobra ta cena (podkreślam, że doliczam koszt przesyłki, ale kupując u nich coś jeszcze)

Dotkass super ten projektor!!! KUrcze tylko latajace misie srednio mnie przekonuja a w tamtej sa papugi a my z rodziny milosnikow papug:) Wiem, ze to slaby argument ale strasznie papugi lubie:)
Za to projektor podoba mi sie bardzo

Dotkass super ten projektor!!! KUrcze tylko latajace misie srednio mnie przekonuja a w tamtej sa papugi a my z rodziny milosnikow papug:) Wiem, ze to slaby argument ale strasznie papugi lubie:)
Za to projektor podoba mi sie bardzo
są nie tylko z misiami, ja jak kupowałam Ami to te z projektorem były tylko z misiem i z czymś jeszcze, nie duży był wybór 5 lat temu :-)
są jeszcze rybki http://allegro.pl/fisher-price-karuzela-z-rybkami-g9157-projektor-i2691023281.html
motylki: http://allegro.pl/fisher-price-karuzela-t4910-projektor-kurier24h-i2702461913.html
i safari, ale inny projektor http://allegro.pl/nowosc-karuzela-fisher-price-safari-pilot-projekto-i2710180243.html
zastanów się, bo projketor jest super, później jak Ami była starsza to karuzelkę można było postawić (zginasz podstawkę), odpinasz te patyczki z misiami i używasz jako lampkę- projektor

Ostatnia edycja:
Bardzo fajny ten zestaw Tommee Tippee i cena też kusząca moim zdaniem.
Ja zestawu nie będę kupować tylko chyba jedną,dwie butelki. Bo Filip np. butli nie chwycił mi sie w ogóle

a karuzele z projektorem suuuperrr!!
ja na razie z zakupami sie wstrzymuje...ale podoba mi sie i to bardzo!

Ostatnia edycja:
reklama
majra kochana, ja tez sie boje i na razie nic nie kupuje...ale rozgladam sie i czytam w wolne dni i podpytuje dziewczyny-mam zamiar ruszyc na zakupy na wyprzedaze grudniowe-u mnie sa straszne przeceny wtedy:) A na razie nie mam nic:)

Do góry