Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój pewnie by nie żałował, ale na zasadzie ze on sam nie kupi „bo nie wie co i nie wie jak”, a ze niby kasa wspólna to powinnam powiedzieć ze potrzebuje tyle i tyle, na to czy tamto i bym dostała... ale ja nigdy nie prosiłam się o kasę od rodziców czy dziadów i od faceta tez nie będę. Jakby sam dał to inaczej. Eh, trudny temat. Najwygodniej mi będzie samej skompletować wyprawkę, z wewnętrzna złością oczywiścieMój jeszcze mąż zaproponował mi kasę na usunięcie. Także ten... jak byliśmy razem dwoił się i troił na wszystko dla dziecka. W sumie to nic nie oczekuję. Pracuję. Z alimentów dokupię resztę. Ale jak będzie dziewczynka to tylko chusteczki, pieluchy i kosmetyki zostają do kupienia.
Powiem Ci ze po czasie sporo rzeczy okazuje sie bez sensu ;-) tzn mi np cos okazalo sie zbyteczne a innej mamie bylo niezbędne. Takze nie ma złotej wyprawki ;-)Wy już takie doświadczone to wiecie co kupić i wgl nie to co ja to moja 2 ciąża ale pierwsza zakończyła się w 9 tygodniu teraz jestem w 8+3dni I mam nadzieję że wszystko będzie dobrze