Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oleńka a nie możesz włożyć Alexa w takiej pozycji jak jest właśnie na linku który podałas? Ja moją tak właśnie nosze, tylko z racji tego, że jeszcze główke trzeba jej podtrzymywać - to zwijam w rulonik taką szmatke z frotty zawijam w chuste na wysokości główki właśnie;-)Ja mam chuste taka:
chusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Antybakteryjna Chusta Wiązana Elastyczna
i musze przyznac ze Alex wogole w niej nie lezy! Odrazu jest wrzask!!! Zreszta mimo tego ze bylam na spotkaniu gdzie pokazywali jak zawiazywac prawidlowo te chusty i nauczylam sie tego za kazdym razem przy probie wkladania tam malego bylo baaardzo ciezko... Malemu jest tam bardzo nie wygodnie! nie wiem jak to opisac ale lezy zgiety jak banan tylko w bok!! Napewno nie jest tak jak to pokazuja na zdjeciach z lalka... Jak dla mnie PORAZKA! Mam nadzieje ze wiazania przeznaczone od 3 miesiaca zycia beda lepsze bo te od 0-3 miesiaca jak dla mnie to pomylka!!!!!
Tej pozycji jeszcze nie probowalam bo pisze ze to od 3 miesiaca...Oleńka a nie możesz włożyć Alexa w takiej pozycji jak jest właśnie na linku który podałas? Ja moją tak właśnie nosze, tylko z racji tego, że jeszcze główke trzeba jej podtrzymywać - to zwijam w rulonik taką szmatke z frotty zawijam w chuste na wysokości główki właśnie;-)
Nie widze za dobrze na tych zdjęciach...Tej pozycji jeszcze nie probowalam bo pisze ze to od 3 miesiaca...
Nie wiem czy dobrze bedzie widac ale probowalam 2 pierwsze pozycje ktore sa od 0-3miesiecy i sa do d***y!

Jeśli rozciągnie sie te dwa pasy chusty z pleców dziecka na główke to można je okryć jeszcze bardziej - np. podczas wiaterku czy ostrego swiatła...
:-(

ale mi tez nie jest lekko zostawiac ich razem jak wiem ze Monia bedzie plakac 

;-)
Ja kupiłam ksiązkę Zawitkowskiego :Co nieco o rozwoju dziecka i tam on pisze ,ze takie szkraby jak nasze można nosić w pionie tylko nie przodem do nas tylko pleckami .Niby napiecie mieśniowe jest mniejsze i kręgosłup po tyłku nie dostaje .Jest wiele innych ciekawych porad i płyta dvd:-)Chogata ;-) dzieki :-)
co do Moni to.... nie licze specjalnie na cud... moja kuzynka tez ma coreczke lwice i mowi ze.... przechlapane na calej linii... Dominika ma juz12 lat i co jedne klopoty sie koncza to drugie sie zaczynaja ;-)
ja w sumie nosze Monie na rekach tez na pionowo ale jak mi lekarka tlumaczyla to moje noszenie za dobre nie jest ale lepsze niz w nosidle bo inaczej sie ciezar malej rozklada... no i powiedziala ze chusta bedzie dla nas najlepsza bo mloda przy mamie a mama bedzie miala wolne rece :-)
na szczescie Moni zaczelo sie podobac w foteliku samochodowym wiec mniej czasu spedza na rekach :-)