andariel ten mam ja, Kasia i Mju wszystkie zadowolone
))
* NAJSZYBCIEJ *NOWY SCANEO od SS + GRATIS! (735837526) - Aukcje internetowe Allegro
* NAJSZYBCIEJ *NOWY SCANEO od SS + GRATIS! (735837526) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wow to ciepło tam u CiebieDziewczyny a ile u Was stopni?
U mnie 8-10 i jak wychodze z psem biorac mala w nosidelko to tylko na to co ma po domu(spioszki z kaftanikiem) zakladam dresik i czapeczke.
A do wozka w sumie to samo...tylko przykrywam jeszcze kocykiem.
Z kombinezonem czekam do zimy...na mroz.![]()

Czy któraś z was używa może chusty do noszenia maluszka? Zastanawiam się, czy kupić zwykłe nosidełko, czy chustę właśnie. A jeśli używacie nosidełka, to które jest warte polecenia?

, nosidlo uzyte kilka razy po kilka minut (znosilam ja w nim po schodach) i mam nadzieje ze z chusta sie zaprzyjazni na dobre :-)