reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Dziewczyny a ile u Was stopni?
U mnie 8-10 i jak wychodze z psem biorac mala w nosidelko to tylko na to co ma po domu(spioszki z kaftanikiem) zakladam dresik i czapeczke.:baffled:
A do wozka w sumie to samo...tylko przykrywam jeszcze kocykiem.
Z kombinezonem czekam do zimy...na mroz.:sorry2:
Wow to ciepło tam u Ciebie :tak:
W Warszawie jest ok 3-4 stopni ale przez wiatrzysko odczuwalna temperatura jest dużo niższa :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Czy któraś z was używa może chusty do noszenia maluszka? Zastanawiam się, czy kupić zwykłe nosidełko, czy chustę właśnie. A jeśli używacie nosidełka, to które jest warte polecenia?

Jestemjolka u nas pare dni było w okolicach 0 a odczuwana jeszcze mniej bo strasznie wiatr wiał i to taki zimowy-lodowaty :( dziś się ociepliło ale i tak przez te wiatry to bym sie chętnie stąd wyprowadziła...

Czy któraś z was używa może chusty do noszenia maluszka? Zastanawiam się, czy kupić zwykłe nosidełko, czy chustę właśnie. A jeśli używacie nosidełka, to które jest warte polecenia?

najlepiej pozycz jedno i drugie i zobacz co dziecku bedzie bardziej pasowalo:tak:

ja na poczatku ciazy kupilam nosidlo Nowość Cybex I go Ortopedic Nosidełko Wysyłka (805947078) - Aukcje internetowe Allegro

a mloda drze sie w nim jak.... teraz czekam na chuste... mam nadzieje ze blizszy kontakt bedzie jej pasowal :tak:

jakby co to nosidlo jest na sprzedaz - znioslam w nim Monie 2 razy po schodach i raz czy dwa nosilam ja w domu:tak:

reklama
Chogata ;-) ja tez dlatego najpierw kupilam nosidelko bo motanie chusty nie przerazalo... to nosidlo jest o tyle fajne ze ukladasz w nim dziecko i dopiero potem przypinasz do szelek na sobie ;-)
problem w tym ze moja zarazka nie lubi lezec...

teraz chuste mi polecaja na kazdym kroku... w poradni rehabilitacyjnej (obiecali nauke motania), lekarz twierdzi ze Moni bardziej sie bedzie podobala chusta bo bedzie blizej mnie i nawet pani logopeda mowila ze chusta to dobry pomysl...

no to juz kupilam - jutro albo w poniedzialek powinna przyjsc...

Moja corka bardzo dba o nasze finanse - wozek - bylysmy na spacerku 2 razy:szok:, nosidlo uzyte kilka razy po kilka minut (znosilam ja w nim po schodach) i mam nadzieje ze z chusta sie zaprzyjazni na dobre :-)

Do góry