reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Dziewczyny pamiętam jak chwaliłyście body z Tesco (7 - packi ) :-)
Ile Wy za nie płaciłyście? Bo chyba jakas okazyjna cena była, prawda??
Ja byłam dziś w Tesco i nie było 7-paków :baffled:
Był 3 pack za 39zł :confused:

Ostatnia edycja:
Kurcze ja to mam jakies opory co do kupowania bielizny używanej... Kupowałam Anieli różne ciuszki w lumpku ale nie takie, które miały bezpośredni kontakt z ciałkiem - więc bodziaki, piżamki i takie tam nowe - ale to chyba tylko jakieś moje dziwactwo jak tak sie nad tym głebiej zastanowię - no ale jakos tak mam :baffled:

Tak tak - tylko ja tak generalnie o lumku napisałam ;-) A erly days jest fajna firmą - Anieliczka ma z nich piżamki

Kurcze ja to mam jakies opory co do kupowania bielizny używanej... Kupowałam Anieli różne ciuszki w lumpku ale nie takie, które miały bezpośredni kontakt z ciałkiem - więc bodziaki, piżamki i takie tam nowe - ale to chyba tylko jakieś moje dziwactwo jak tak sie nad tym głebiej zastanowię - no ale jakos tak mam :baffled:
Ja też tak mam że wolę nowe :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Chyba że od kogoś mi znanego miałabym cos odkupić :baffled:

A powiedzcie mi jeszcze czy Wy kupujecie jakis specjalny proszek do prania dla niemowląt, żeby poprać teraz ciuszki i później używać go jak dzidzia już będzie?? :-)
Bo ja się zastanawiałam czy nie mogłabym prać w normalnym proszku bo boję się że jak przyzwyczaję do tego niemowlęcego, to jak później przejdę na normalny to sie uczulenia zaczną :baffled:
Jak Wy robicie??

A powiedzcie mi jeszcze czy Wy kupujecie jakis specjalny proszek do prania dla niemowląt, żeby poprać teraz ciuszki i później używać go jak dzidzia już będzie?? :-)
Bo ja się zastanawiałam czy nie mogłabym prać w normalnym proszku bo boję się że jak przyzwyczaję do tego niemowlęcego, to jak później przejdę na normalny to sie uczulenia zaczną :baffled:
Jak Wy robicie??
ja kupuje wczesniej proszek dla dziecka i w nim piore jego ciuszki,a swoje w normalnym

reklama
mój M. kupił ostatnio proszek dla niemowlaków (zaskoczył mnie) i już zrobiłam pierwsze prania ciuszków:-) ale frajdę miałam, teraz leżą sobie czyściutkie i czekają;-)

Do góry