reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
To radzicie mi kupić.no wiecie ja się czuję jakbym była mamą pierwszy raz:bo już nic nie pamietam jak to z dominikiem było ,jak sobie pomyslę jak to dziecko w sierpniu będe ubierać to pojęcia nie mam .Jak kupije ciuszki to wszystkiem wydają mi sie takie malutkie.Po prostu człowiek zapomniał przez te 9 lat jak to było.A do tego Misiek urodził się w marcu a teraz sierpień,pojęcia nie mam jak to będzie.
_karincia_
Fanka BB :)
Dzięki aneczka 2425 
Czyli kupię ten proszek dla niemowląt
A jaki Wy polecacie??

Czyli kupię ten proszek dla niemowląt

A jaki Wy polecacie??
Chogata
Mama Aluni i Dominika
ja też będę początkowo prać w proszku dla niemowląt ,mój po porodzie i tak miał problemy ze skórą to chociaż tego chcę małej oszczędzić.Ja kupię Jelpa ,bo już go używałam i mi się wszystko spierało ładnie.
Nutela
Zaangażowana w BB
Jelp-u mnie równiez sie sprawdził jak synek był malutki.Wszystko sie dopierało i nie było problemów z wysypkami na skórze.
andariel
mama super dwójki :]
o, to widzę, że mój M. trafił intuicyjnie na dobrą rzecz - też zakupił Jelp :-)
Nutela
Zaangażowana w BB
Rożek zawsze sie przydaje,tak jak piszą dziewczyny w różnych sytuacjach.Warto mieć dwa,jak dla mnie najlepsze były takie cienkie bawełniane,miękkie,bez kokosa w środku.
hej :-)
moj Jasiek urodzil sie w lipcu - bylo goraco jak diabli - ubieralam go w body z krotkim rekawkiem i skarpeteczki - jak sie robilo chlodniej przykrywalam pieluszka, rozkiem (rozlozonym)
a jak juz przy rozku jestem to... przydaje sie bardzo - ja na poczatku balam sie podnosic i przenosic mojego wczesniaczka bez rozka. dobrze zwrocic uwage na mocowanie - ja mialam na rzep i czasem mi przeszkadzal - musialam uwazac zeby tymi szorstkimi kolcami nie podrapac Jaska. moze wiazanie tasiemka bylo by lepsze? nie wiem
drugi rozek zrobilam sama - w poszewke do poduszki wlozylam recznik (za goraco na kocyk bylo) i gotowe
moj Jasiek urodzil sie w lipcu - bylo goraco jak diabli - ubieralam go w body z krotkim rekawkiem i skarpeteczki - jak sie robilo chlodniej przykrywalam pieluszka, rozkiem (rozlozonym)
a jak juz przy rozku jestem to... przydaje sie bardzo - ja na poczatku balam sie podnosic i przenosic mojego wczesniaczka bez rozka. dobrze zwrocic uwage na mocowanie - ja mialam na rzep i czasem mi przeszkadzal - musialam uwazac zeby tymi szorstkimi kolcami nie podrapac Jaska. moze wiazanie tasiemka bylo by lepsze? nie wiem
drugi rozek zrobilam sama - w poszewke do poduszki wlozylam recznik (za goraco na kocyk bylo) i gotowe

Chogata
Mama Aluni i Dominika
Dobrze wiedziec to dziś wybiorę się na zakupy:-)
reklama
andariel
mama super dwójki :]
drugi rozek zrobilam sama - w poszewke do poduszki wlozylam recznik (za goraco na kocyk bylo) i gotowe![]()
fajny pomysł!
a tak w ogóle to jakie rożki są wg Was lepsze - miękkie czy takie usztywniane?