_karincia_
Fanka BB :)
Chogata gratuluję udanych zakupów :-)
Ja też juz musze zacząć powoli coś kupować bo potem tyle nie dam rady
Ja też juz musze zacząć powoli coś kupować bo potem tyle nie dam rady

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w szpitalu daja ciuszki z dlugim rekawkiem. na wyjscie polozna mi go tak opatulila ze sama bylam w szoku ale akurat tego dnia jak wychodzilismy to chlodno bylo...
ja zabiore duzo - i krotkie rekawki i dlugie - duzo miejsc ta wyprawka nie zajmuje, duzo nie wazy a lepiej miec wiecej niz mniej ;-)
aha... kiedys pytalyscie czy w szpitalu cos daja czy wszystko trzeba miec swoje - mojemu Jaskowi dali wszystko - od pampow, kremu, ubranek do rozka ;-)
Tak ja miałam z pierwszym dzieckiem miękki rożek bo tych usztywnianych nie było i byłam zadowolona i teraz też taki kupiłam ,jakos nie mogę sie przekonac do tego usztywnianego .Może jakbym spróbowała to byłoby inaczej,ale myslę,że taki tez starczy.Mam nadzieje, ze miękki rożek spełni swoją funkcje...