reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
a ja ubranka i posciel wypralam w plynie dla noworodkowz opcja podwojenego plukania i nie prasowalam wogole, myslicie ze prasowanie to koniecznosc?

poza tym to kupilam wszystkie wyprawkowe rzeczy za jednym zamachem wczoraj przez internet i dostawa w poniedzialek, chyba pol samochodu dostawczego zajmie moje zamowienie
byle bym nie zaczela rodzic wczesniej niz w poniedzialek bo na teraz mam tylko ubranka dla dzidzi (do tego nie uprasowane;-))

Ja na szczęście po kupione wszystko, poprasowane i czekające na właścicielkę :)
Rzeczy do torby odłożone lecz nie spakowane, bo czekam aż moje kochanie kupi mi torbę :)

Mebelki i wózek mój ma zamówić w tym tygodniu :) ostatni wydatek i koniec wydatków :)

Fajnie zabrzmiało : koniec wydatków
a prawda jest taka że dzidzia to dopiero początek wydatków... hihi skarbonka bez dna no ale cóż taka nasza rola:)

Ja już też wszystkie ciuszki dla małej mam popranie, pościel, kocyki itp też. Zostało mi wypranie pieluch i poprasowanie ubranek.

Muszę jeszcze wyprać koszule i szlafrok do szpitala, do końca tygodnia chcę miec torbę spakowaną, dopytam się tylko w szkole rodzenia co wziąć i pakuję. :tak:

pieluchy też pierzecie? nawet o tym nie pomyślałam...

mam problem ze szlafrokiem do szpitala - w domu mam tylko taki gruby, jakby polarowy, dłuższy; pomijając fakt, że musiałabym go nieść w osobnej torbie do szpitala, tyle miejsca zajmuje, chyba będzie mi w nim jednak za gorąco na porodówce;-)
jakie Wy bierzecie? takie satynowe podomki tez wchodzą w grę?

pieluchy też pierzecie? nawet o tym nie pomyślałam...

mam problem ze szlafrokiem do szpitala - w domu mam tylko taki gruby, jakby polarowy, dłuższy; pomijając fakt, że musiałabym go nieść w osobnej torbie do szpitala, tyle miejsca zajmuje, chyba będzie mi w nim jednak za gorąco na porodówce;-)
jakie Wy bierzecie? takie satynowe podomki tez wchodzą w grę?
Ja dostałam od przyjaciółki podomke bawełnianą ciążową z rękawem 3/4.Bawełna jest cieniutka:-)

Dziewuchy jakbyscie były zainteresowane to w Biedronie Lovella 1,8 kg i do kolorów i do białego z płynem do płukania jest po 15,99 a ja wczoraj kupiłam w Rossmannie po 21,99 chyba:baffled: bez płynu...

reklama
takie satynowe podomki tez wchodzą w grę?
no pewnie ze wchodza w gre ;-) ma byc Ci wygodnie ;-) i nikt nie bedzie robil Ci wyrzutow jak w ogole nie bedziesz uzywala szlafroka - jak ja bylam w szpitalu to smigalysmy w samych koszulach i sie roztapialysmy - jak pomysle ze mialabym miec jakis gruby szlafrok z froty....:no::baffled:

ja kupilam satynowy i juz spakowany lezy w torbie ;-)

Do góry