reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Dziewczyny jak któraś nie ma pieluszek to w Tesco jest super promocja na Pampersy 1, pakowane są po 2 paczki (43 szt) i jedna wychodzi za ok 23 zł, całośc kosztuje 46 zł z groszami. Naprawdę się opłaca ja żałuję że już wcześniej kupiłam :-(

Dzisiaj byłam w biedronce, więc jutro podskoczę do tesco. Mam tylko nadzieje, że zdąże zuzyć taką ilośc pieluch :confused: Jak znowu będzie jakaś fajna promocyjka dajcie prosze znać. Zawsze to pare groszy do przodu :-)

W końcu dostałam coś dla siebie... Sukienki nie umiałam kupić za to w hausie znalazłam dłuższa bluzeczkę sportową i mini spódniczkę :), ale mam dziś dobry dzień :)

Zdjęcie na szybko dla Kasi :-) później zrobię lepsze to zamienię :-)

Pięknie!! Idealnie na letnie dni :-)

reklama
Zaden z moich szlafrokow nie nadawal sie do szpitala (takie misiowe sa za gorace, kapielowy sie nie nadaje a jedwabne podomki z koronka nie wypada) wiec kupilam bawelniany w komplecie z koszulka. Tak jak juz wczesniej pisalam nie kupowalam koszul do karmienia tylko zwykle;-)

Ja tez juz ciuszkow nie kupuje ale tak jak Ciebie Deli skreca mnie jak widze cos slicznego i musze sobie odmowic:-D

Witajcie widze ze musze dzis do tesco po pieluszki jechac:-)
Wczoraj kupilam sobie dwa proszki lovella w biedronce na prawde sie oplaca zaplacilam 16 zl za 1.8 kg proszku i plyn do plukania a w innym markecie sam proszek kosztuje 20 zl
Dzieki jestescie niezastapiona skarbnica wiedzy :-)

Mitemil w Katowicach w Tesco są w promocji 2 dziś kupiłam :)

No własnie szukałam 1, ale znalazłam tylko 2 i kupiłam. Może nawet lepiej , bo z 1 dzieci szybko wyrastają.

Witajcie widze ze musze dzis do tesco po pieluszki jechac:-)
Wczoraj kupilam sobie dwa proszki lovella w biedronce na prawde sie oplaca zaplacilam 16 zl za 1.8 kg proszku i plyn do plukania a w innym markecie sam proszek kosztuje 20 zl
Dzieki jestescie niezastapiona skarbnica wiedzy :-)

Oj tak... Skarbnica wiedzy to na pewno!! Skorzystałam i z proszku i pampersów :-D Dziękuje!!

Mitemil ja się pytałam czy mam kupować 1 (2-5 kg), czy mi 2 (3-6 kg) wystarczą no i w związku z tym, że moja Kruszynka jest duża lekarka powiedziałabym nie kupowała 1, bo 2 dla niej będą OK :). Więc się bardzo ucieszyłam, że promocja 2 była :).

A ja mam do Tesco daleko....wrr....i po same pieluchy nie oplaci mi sie jechac.....A w Biedronce gapa ,przegapilam,bylam wczoraj i juz Lovelli nie bylo.....buuu.....:baffled::baffled::baffled::baffled:
Pocieszylam sie za to w lumpku...kupilam malej pare ciuszkow....:-D

Mitemil ja się pytałam czy mam kupować 1 (2-5 kg), czy mi 2 (3-6 kg) wystarczą no i w związku z tym, że moja Kruszynka jest duża lekarka powiedziałabym nie kupowała 1, bo 2 dla niej będą OK :). Więc się bardzo ucieszyłam, że promocja 2 była :).

Gin dzisiaj powiedział, że moja mała ma około 2 kg. Czyli nieco mniej niż norma wskazuje. Nawet jeżeli 2 będą na początku dla niej za duże, dorośnie do nich :-)

reklama
Do góry