reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Mi brakuje jeszcze tylko spirytusu i szlafroka... no i troche jestem zła bo odbiór materacyka sie opóźnia i ciągle nie dostałam tej paczki z musteli :-:)no:

reklama
dziewczynki, a zamiast spirytusu to moze byc wodka?
\bo ja nie jetsem pewna czy w tym kraju spirytus dostane a wodke nawet polska to za rogiem!:tak:

Mewa29 popros kogos z pl zeby ci doslal waciki lako do pepuszka.spirytusu na wyspach nie maja:szok: podobno tutaj wogole nie karza niczym pepuszka pzremywac...:zawstydzona/y:polozna mowila cos o tym ze tylko przegotowana woda letnia i dobrze wysuszyc:confused: ja to sie zastanawiam czy wtedy sie dluzej goi czy tak samo jak po spirytusie:dry:

Ja czekam na łóżeczko i materac i pod koniec lipca wózek odbieram .A tak wszystko to co najpotrzebniejsze mam .Kosmetyki w razie W kupię jak mała się urodzi pod domem mam dwie apteki ,więc jak nie ja to M skoczy i kupi;-)

Ja KUbie przemywalam pepek sama czysta wodka i bylo ok, nawet polozna sama polecila nam. Pepuszek odpadl po 7 dniach. Teraz kupie lawenol w aptece spirytus lawendowy ale tylko dlatego ze jest tanszy i wyprobowany na Matim. Gdyby nie to napewno kupilabym wodke a nie spirytus:tak:

Mysle ze polowa opakowania z pewnoscia wystarczy. Nawal mleczny zazwyczaj nastepuje w 3ej 4 ej dobie po porodzie, wiec duzo ich w szpitalu nie zuzyjesz:-)

Hej. Wlaśnie wrocilam ze spotkania z przyjaciólka,która ma roczną coreczke i polecila mi pare fajnych rzeczy,m.in. powiedzial ,że pierwsze pieluszki najbardziej sie sprawdzily Belli Happy,bo one maja wycięcie na pępek, no i zeby do szpitala wziąć calą paczke tych Happy i 5 tetrowych.

reklama
Do góry