reklama
Mewa29
mama Adama
dziewczynki, a zamiast spirytusu to moze byc wodka?
\bo ja nie jetsem pewna czy w tym kraju spirytus dostane a wodke nawet polska to za rogiem!
\bo ja nie jetsem pewna czy w tym kraju spirytus dostane a wodke nawet polska to za rogiem!

azorek84
mama Amelii 2009
Mewa29 popros kogos z pl zeby ci doslal waciki lako do pepuszka.spirytusu na wyspach nie maja
podobno tutaj wogole nie karza niczym pepuszka pzremywac...
polozna mowila cos o tym ze tylko przegotowana woda letnia i dobrze wysuszyc
ja to sie zastanawiam czy wtedy sie dluzej goi czy tak samo jak po spirytusie

Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja czekam na łóżeczko i materac i pod koniec lipca wózek odbieram .A tak wszystko to co najpotrzebniejsze mam .Kosmetyki w razie W kupię jak mała się urodzi pod domem mam dwie apteki ,więc jak nie ja to M skoczy i kupi;-)
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Ja KUbie przemywalam pepek sama czysta wodka i bylo ok, nawet polozna sama polecila nam. Pepuszek odpadl po 7 dniach. Teraz kupie lawenol w aptece spirytus lawendowy ale tylko dlatego ze jest tanszy i wyprobowany na Matim. Gdyby nie to napewno kupilabym wodke a nie spirytus

Hej. Wlaśnie wrocilam ze spotkania z przyjaciólka,która ma roczną coreczke i polecila mi pare fajnych rzeczy,m.in. powiedzial ,że pierwsze pieluszki najbardziej sie sprawdzily Belli Happy,bo one maja wycięcie na pępek, no i zeby do szpitala wziąć calą paczke tych Happy i 5 tetrowych.
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Hihi się uśmiałamdziewczynki, a zamiast spirytusu to moze byc wodka?
\bo ja nie jetsem pewna czy w tym kraju spirytus dostane a wodke nawet polska to za rogiem!![]()

reklama
azorek84
mama Amelii 2009
pewnie sklep polski monopolowy-ostatnio sporo tego na wyspach.nawet u pakistanow wyborowa na polkach stoi