reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

MAMY Z UK

Te ktore pija kawe Nescafe albo ktos ze znajomych, zarejestrujcie sie na stronie nescafe. Z tyl sloiczkow od kawy sa takie male ziarna na nalepce, jak sie je oderwie to pod spodem jest kod.
Ten kod dodajcie sobie do Waszego konta, a za te ziarna mozecie wykupic roznosci. Ja za 3 ziarna dzis wykupilam 40 zdjec za free plus kubek ze zdjeciem dziecka. Placisz tylko za wysylke!
I jeszcze link ktory zbiera wszystkie oferty na darmowe zdjecia.
http://www.freephotoprinting.co.uk/

Ostatnia edycja:
reklama
Efe ja dopiero nadrabiam zaległości - co do rowerka mamy 3 wiec i trochę doświadczenia - dla roczniaka polecam taki przybajerzony ale najwazniejsze żebyś zwróciła uwagę żeby było solidne wygodne siedzenie z oparciem i dobry podnóżek - taki większy kawałek plastiku po bokach podwyższony żeby małe nóżki się nie wyślizgiwały - takie cechy wg mnie najważniejsze gdy rowerek to ma być środek transportu pchany przez rodzica....Karol tez dostał na roczek ale dziadkowie nie mieli pojęcia co kupic i nie było dobrek podpórki pod nogi i kicha bo mu spadały i zahaczały o pedały...milo jak ma jakieś koszyczki na wiaderko i inne skarby, no i ja myslę że nasze spokojnie i w te (odkąd dobrze siedzi-nie musi chodzić) i w następne wakacje jeszcze na takich trzykołowcach będa jeździć, dwukołowiec z bocznymi to najwcześniej na 2,5-3 lata

reklama
baska moja Jula dostała taki z bocznymi kółkami jako prezent od Jasia i już pod koniec jesieni umiała na nim przejechać kilka metrów:-) A mysza-trójkołowiec nam się rozleciała po około roku użytkowania, tyle że Jula na nim dużo jeździła a tutejsze chodniki do najlepszych nie należą:sorry::sorry:

Do góry