• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Ja uzywam smoczki aventu - do mleka 4, do sokow gestych typu banan 3 a go herbatki 2. Trojprzeplywowego uzywalam do kaszki ale juz daje lyzeczka. Czasami jak dobrze nie wymieszam mleka albo woda nie jest odpowiednio ciepla to przestaje leciec, zatyka sie. Gdyby byla jedna wieksza dziurka a nie 4 malenkie pewnie by sie tak nie zdarzalo. Z TT nie jestem zadowolona i uzywam tych butelek do trzymania przegotowanej wody:-D

Zapomnialam powiedziec ze kupilam kojec kruszynce http://www.babyclub.pl/product-pol-3405-Kojec-Square-kwadratowy-Colibri-Bezowy.html do tego dokupilam mate taka gladka ceratkowa bebe jou zeby bylo miekko. Teraz w spokoju ja zostawiam w kojcu ale szybko jej sie nudzi i sie wkurza ze jest ograniczona wiec wkladam ja tam tylko awaryjnie. A kojec fajny, bardzo latwo sie sklada, polecam.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też w końcu nuby zakupiłam - dziękuje Aniu :*
Deli którego niekapka kupiłaś...? mogłabyś mi linka jakiegoś zapodać? ;-)
my używamy tylko butelek TT. dzis nawet jedną dokupiłam :-) i pijemy prawie wszystko przez smoka nr 2. tylko kaszki podaję Zosi albo łyżeczką albo przez smoka nr 2 z powiększonym przeze mnie otworkiem :-p

Dziewczyny jakie przedział wagowy powinien być w następnym foteliku samochodowym?? :-)
Bo ja już głupieję jak widzę takie przedziały 9kg-18kg, 9kg-25kg, 9kg-36kg :baffled::baffled::baffled:
Który w takim razie przedział wybrać?? :eek:

Dziewczyny jakie przedział wagowy powinien być w następnym foteliku samochodowym?? :-)
Bo ja już głupieję jak widzę takie przedziały 9kg-18kg, 9kg-25kg, 9kg-36kg :baffled::baffled::baffled:
Który w takim razie przedział wybrać?? :eek:

wydaje mi sie,że ten kt ory ci bardziej odpowiada i w zaleznosci od wagi wyjściowej dziecka
ja bym wybrała ten do 36kg,ale i ten do 25 kg bedzie dobry
pod warunkiem,ze chcesz go na dłużej a nie szybko zmieniać na inny

No tak ale wiadomo że Dziecko w tym wieku będzie zawsze ważyło ok. 8-10kg a one wszystkie sa od 9kg tylko różnią się ta drugą wagą :baffled:
I dlatego ja jestem zielona bo jaki mi odpowiada to jedno ale jaki będzie najlepszy, prawidłowy i bezpieczny dla naszych Dzieci to drugie :baffled::eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry