reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Dziewczyny który
8a999fe1515e5affgen.jpg

kolor wózka jest ładniejszy
espiro_atlantic_2011_d.jpg

Ostatnia edycja:
Viv ja chorowałam na ten zielony ale teraz zastanawiam się nad fioletowym.... A Tobie który się bardziej podoba???

Siwutka tak cudo ale już sobie wyobrażam jak się wkurzam próbując umyś te rzeźbienia bo przecież się kurzy a w takich miejscach najlepiej kurz łapie a przy dziecku to nie do pomyślenia. Ja stawiam na prostotę wygodę i szufladę pod łóżeczkiem.

Viv ja strasznie żałuję że z tego modelu nie ma brązowego, bo zachorowałam na brązowy wózek , ale tak jak napisałam chyba skusimy się na fioletowy chyba że mi się znowu odwidzi, bo przez 3 miesiące zakochana byłam w tym zielonym a teraz fujka :rofl2:

Ja chcę zamówić któryś z tych dwóch do końca tygodnia zeby mieć spokuj i nie zmieniać co chwila zdania.Dziewczyna a czy to nie jest za predko na kupno wózka?

Viv mi bardziej podoba się zielony, z resztą mi wszystko zielone się podoba hehe

A dlaczego za wcześnie????
Ja dla dzidzi mam prócz ciuszków wszystko.

Viv, ja z założenia nie lubię niebieskiego, a ten zielony dla mnie zbyt pstrokaty, ja wolę spokojniejsze kolory, ale to Twój wybór :-) a co do czasu - mnie trudno słuchać, pewnie w 30. tyg będziemy kupować...

reklama
Do góry