reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Pewnie dziewczyny macie racje, tylko ja nie wyobrażam sobie wbić się teraz w rozmiar xs sprzed ciazy.Dlatego napisałam, że rozmiar większą koszule, u nas na IP ubiera się swoja, a pozniej dopiero dają szitalna. A no i ja kupuje normalne, nie ciązowe, a jesli np. spodnie ciazowe to fakt, normalny swój rozmiar,a najlepiej przymierzyc i problem z głowy:)

Ostatnia edycja:
Ja mam tylko 2 koszule. Pewnie musze jeszccze dokupić ale ja nie śpie w takim czymś wiec mi szkoda :p
Do mojej torby jeszcze tylko wkładek lakta mi brakuje, muszę kupić przy okazji.
Dla niuni jeszcze bodziaki i kosmetyki.

Pyśka, no i te wkłady cholerne jeszcze musze kupić, eh.. choć pamiętam, że były dostępne w szpitalu i można było spokojnie brać ile potrzeba, ale wolę mieć też swoje w razie czego.

Viv, ja też muszę torbę kupić, bo moja stara zniszczyła się jakoś niefajnie podczas przeprowadzki. Wyszukałam sobie już fajną na allegro :) przyda się później na wypady na basen, albo na fitness jakiś:
waham się między tymi dwoma: TORBA PUMA PODWÓJNE DNO IDEALNA NA BASEN FOOTBALL! (3185155031) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i Torba treningowa sportowa PUMA PowerCat 5.12 r. M (3166962855) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Darenka, u na tak samo na IP każą się w swoje koszule przebierać, widną do góry na porodówkę, USG, badanie i znów przebieralnia w szpitalne sexy ciuchy ;)

Kota eeeeeeeeee ja ich nie kupuję ;D naciągnę szpital :-D
W torbie mam spakowane podpaski ha ha więc będę ich i tak oszukiwać ;p

i te normalne wystarczą?nie przeciekają?
ja sie właśnie też zastanawiam czy kupować te bella mama czy np zwykłę belle maxi ze skrzydłami?czy one aż tak sie chłonnością róznią?choć w sumie cena taka sama...

Justyna ja po pierwszym porodzie prawie wcale nie krwawiłam tzn. pierwszą dobę mnie przewijały co chwilę ale jak już wstałam to się uspokoiło i większość czasu tylko plamiłam. Ale używałam tych szpitalnych podpasek wielkich jak ode mnie do Warszawy :-D

reklama
Mi po porodzie sn w pierwszą noc się "lało po nogach" (sorki za dosłowność):-):-):-)pewnie po cc jest inaczej:tak:ja kupię te okropności belle mama (jakby co) :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry