reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Kota a ten laktator to elektryczny masz czy ręczny z aventu....????
Dziś wreszcie się zebrałam i pojechałam na zakupy dla siebie, a że nie ujęło mnie nic w tym sklepie, (kupiłam tylko 3 pary gaci ), zebraliśmy się i pojechaliśmy na działeczkę wsiową nad jeziorko.....fajnie, ale za ciepło nie było.....Jutro pójdę inne sklepy odwiedzić, może coś mnie powali na kolana i zakupię wreszcie...;-)

hEJ dziewczyny... jaką kołdrę i poduszkę polecacie dla dziecka?? odradzają wszędzie naturalne, puchowe... i zalecają antyalergiczne.. ale tego jest tyle, że nie wiem co wybrać... zależy mi na wysokiej jakości

wiele antyalergicznych nasączanych jest środkami przeciwgrzybicznymi itp... i nie wiem czy ta chemia nie jest gorsza???

Ostatnia edycja:
hEJ dziewczyny... jaką kołdrę i poduszkę polecacie dla dziecka?? odradzają wszędzie naturalne, puchowe... i zalecają antyalergiczne.. ale tego jest tyle, że nie wiem co wybrać... zależy mi na wysokiej jakości

wiele antyalergicznych nasączanych jest środkami przeciwgrzybicznymi itp... i nie wiem czy ta chemia nie jest gorsza???
Babonko ja kupiłam jakąs 100% naturalną, antyalergiczną.....INGEO produkt polski, jakaś delikatna bawełna na zewnątrz, a wypełnienie z jakiejś kukurydzy, można prać w 40 stopniach całość, odprowadza wilgoć, przepuszcza powietrze, zgodna z zaleceniami neonatologów i pediatrów...http://www.feretti.pl/ingeo.html

Ostatnia edycja:
Adamtata, przepraszam, że dopiero teraz, ale nie zauważyłam Twojego posta ;-) ochraniacz ma wymiary 3x58(takie niecałe 60)x35, mieciutki, wiązany na sznureczki. Pościel wygląda na porządną, ale to nasze pierwsze dziecko i nie mam doświadczenia. Ale mają 3 letnią gwarancję i bez problemu uznają reklamacje. A tego sklepu to nie znam, my większość rzeczy pogladaliśmy w sklepach, a kupiliśmy w necie, wyszło taniej :)

Babonka, poczekaj z kołderkami i poduchami, jeśli nie musisz to jeszcze nie kupuj. Mój Q dopiero od niedawna śpi na malutkiej, płaskiej poduszeczce, a tak spał na płasko, pod kocykiem, kołderki użyliśmy zaledwie kilka razy zimą, jak były mega mrozy, ale on i tak się zawsze wykopuje.
Przyznam, że nawet nie wiem, jaki jest wkład w naszej pościeli.

reklama
Kochane pochwale sie troszke i ja naszymi zdobyczami ostatnimi:) w kocnu mamy wozek....taki jaki mi sie marzyl:) mis sie wkurzyl i wczoraj pojechal kupic...

Załączniki

• IMG_4229.JPG
    IMG_4229.JPG
    65,3 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_4231.JPG
    IMG_4231.JPG
    70,8 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_4232.JPG
    IMG_4232.JPG
    68,2 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_4233.jpg
    IMG_4233.jpg