Gabinia
robaczki mamusi
z ekoskory sa wykonczenia raczki gdzies budy palaka do spacerowki... wnetrza nie widzialam zeby byly z ekoskory
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny weźcie mi napiszcie swoje opinie tak na zdrowy rozsądek, bo ja kuzwa już sama zglupialam.
Jak wam się widzą wózki w ekoskorze?? [emoji32][emoji33]
Bo ja prosta baba jestem i zastanawia mnie fakt np? czy ta ekoskora np w spacerowce nie klei się do dziecka? [emoji32] przepuszczalność powietrza pewnie też zerowa? A do tego wydaje mi się że czymś ostrym zarysowac niechcący i już lipa jest.
Ktoś widział i dotykał wózki w ekoskorze?
Bo już zglupialam! Wydaje mi sue ten pomysł tragedia mimo że wyglądają bardzo ładnie i elegancko. To moje wrażenia, tylko że ja na żywo tego typu wózków nie widziałam
Chyba wypadlam z obiegu po 7 latach ;-)
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny moje dzieci miały ponad 3800. Nawet córki nie mam aby w razie czego lalkę ubrać w ten ciuszekK8sad moja młodsza urodziła się w terminie z wagą 3040g i 50cm długa. I musiałam dokupić ciuszki na 50cm bo topiła się w tych na 56. Ja na Twoim miejscu kupiłbym choćby parę rzeczy na 50cm - tylko wydaje Ci się, że one są takie maleńkie.
aaaaaaaaaaaaa maaaaam najpiekniejsza najcudowniejsza chusta.♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
już ją kocham ♡♡♡♡♡
......![]()
Dziewczyny moje dzieci miały ponad 3800. Nawet córki nie mam aby w razie czego lalkę ubrać w ten ciuszekpewnie kupię ale musze się z tym przespać. Nie lubię pieniędzy w błoto wyrzucać.
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
No piękne to jest. Też mi się spodobało jak byłam z Bazylim w ciąży, ale z tego co pamiętam to drogie...Ostatnio zachorowalam na:
Zobacz załącznik 762512
No piękne to jest. Też mi się spodobało jak byłam z Bazylim w ciąży, ale z tego co pamiętam to drogie...