reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla noworodka od A do Z ;)

reklama
moje propozycje dla przyszlych mam ..

wozeczek 3w1
MamaSprzeda.pl - wózek Babyactive BALLERINA 3 + pościel 120x90 gratis!

lub cos z innej beczki

MamaSprzeda.pl - Wielofunkcyjny wózek Mothercare Trenton Deluxe

kazdy ma swoje wady i zalety ...

a tu kilka propozycji dla mam:
moja ulubiona sukienka:
MamaSprzeda.pl - Przepiękna sukienka ciążowa 44
spodnie dla kazdej przyszlej mamy pasujace do wszystkiego
MamaSprzeda.pl - Eleganckie czarne spodnie ciążowe roz 44/46
i najukochansza spodniczka ogrodniczka
MamaSprzeda.pl - sukienka dzinsowa długa, idealna na całą ciążę roz 44/46

mam tego wiecej w rozmiarze 44-46 ... przy zakupie 3 sztuk i wiecej pokrywam koszty przesylki :D

Sądząc z terminu dostawy, to one idą bezpośrednio z Chin... Osobiście jestem na nie, kiedyś bardzo się nacięłam na taką przesyłkę. Koszulka w ogóle nie przypominała tej ze zdjęcia.
Nie chcę Cię oczywiście zniechęcać, ale zrób "wywiad" co to za cudo. Może być wszystko ok a możesz dostać przezroczystą szmatkę. Zwł jeśli to podróbka H&M

Mam pytanie gdzie ja moge kupic kurtke dla takiego grubasa jak Ja obeszlam dzis wszystkie sklepy i nie wchodze w zadna kurtke a jak juz jest dobra to droga jak chole... a to tylko 3 miesiace zostaly do konca

Ja zamowiłam z allegro, w typowych sklepach dla mam poniżej 200 zł nic nie było... A póki paczka nie dojdzie, mam deszczówkę męża. Wygląda strasznie, ale nie marznę i nie moknę

reklama
Do góry