reklama
Ja sie jeszcze zastanowie na tym woombie. Ale nieglupie to bo latwo sie zaklada. Szczegolnie w nocy pomocne bo trzeba dziecku pieluszke przebrac i pozniej znowu opatulic, tym to szybko a z chusta jednak troche to trwa szczegolnie w nocy jak spac sie chce.
Lilija nie pomoge co do rozka bo nie wiem ale mysle ze zeby byl sztywniejzy to musi byc grubszy.
Lilija nie pomoge co do rozka bo nie wiem ale mysle ze zeby byl sztywniejzy to musi byc grubszy.
beata88
Fanka BB :)
Lili rozki raczej nie maja różnych grubosci. Niektore maja dodatkowe usztywnienie z tylu a niektóre są takie miekkie bez tego usztywnienia
Olka87
Ja rozek kupilam i raz uzylam. Pozniej walal sie tylko az skonczyl jako kolderka dla lalek. W ogole moja corka byla dziwnym dzieckiem bo jak sie ja opatulalo to wyla w nieboglosy. Musiala miec luz i duzo miejsca.
Otulaczy nie bede kupowac narazie. Jak dzieci beda potrzebowac owijania to na poczatku pielucha flanelowa czy kocyk tez sie nada.
Ja mam dylemat czy kupic monitory oddechu. Z jednej strony wole poczekac czy beda naprawde konieczne a z drugiej wolalabym poszukac troche taniej bo to droga impreza.
Otulaczy nie bede kupowac narazie. Jak dzieci beda potrzebowac owijania to na poczatku pielucha flanelowa czy kocyk tez sie nada.
Ja mam dylemat czy kupic monitory oddechu. Z jednej strony wole poczekac czy beda naprawde konieczne a z drugiej wolalabym poszukac troche taniej bo to droga impreza.
Olka - nie dziwnym tylko normalnym dzieckiem :-) ja czasem myślę że moja była dziwna że tak bardzo potrzebowała tego opatulenia.. Ale to raczej kwestia tego że każde inne :-) i tyle.
A z monitorami oddechu bym się pewnie wstrzymała na twoim miejscu. A może da się wypożyczyć gdzieś?
A z monitorami oddechu bym się pewnie wstrzymała na twoim miejscu. A może da się wypożyczyć gdzieś?
loveboiled
Ja też rzadko opatulalam synka, teraz w razie co mam po nim jeden otulacz ale rozka nie kupowałam.
reklama
A ja zdecydowalam ze narazie nie bede kupowac ochraniacza do lozeczka. Maly bedzie spal na poczatku w koszu , na dole kosz bedzie na stelazu a na noc bede zabieralansam kosz i wkladala go do lozeczka. Wiec z ochraniaczemnsie watrzymam, zreszta nie moge sie zdecydowac ktory kupic, bo podoba mi sie kilka i glupieje.
No i zakochalam sie w takim wezu z ferm living tylko ta cena.... Dlugi jest wiec na poczatku mize sluzyc wlasnie jako ochraniacz. Boze ze tez musialam to zobaczyc...

No i zakochalam sie w takim wezu z ferm living tylko ta cena.... Dlugi jest wiec na poczatku mize sluzyc wlasnie jako ochraniacz. Boze ze tez musialam to zobaczyc...

Załączniki