reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Ja sie jeszcze zastanowie na tym woombie. Ale nieglupie to bo latwo sie zaklada. Szczegolnie w nocy pomocne bo trzeba dziecku pieluszke przebrac i pozniej znowu opatulic, tym to szybko a z chusta jednak troche to trwa szczegolnie w nocy jak spac sie chce.

Lilija nie pomoge co do rozka bo nie wiem ale mysle ze zeby byl sztywniejzy to musi byc grubszy.

ja widziałam w sklepie rożki takie cieńsze i je można było całkowicie rozłożyć (bez usztywnienia) - i taki dostałam od mamy i z grubszego materiału i usztywnione dodatkowo

Ja rozek kupilam i raz uzylam. Pozniej walal sie tylko az skonczyl jako kolderka dla lalek. W ogole moja corka byla dziwnym dzieckiem bo jak sie ja opatulalo to wyla w nieboglosy. Musiala miec luz i duzo miejsca.

Otulaczy nie bede kupowac narazie. Jak dzieci beda potrzebowac owijania to na poczatku pielucha flanelowa czy kocyk tez sie nada.

Ja mam dylemat czy kupic monitory oddechu. Z jednej strony wole poczekac czy beda naprawde konieczne a z drugiej wolalabym poszukac troche taniej bo to droga impreza.

Olka - nie dziwnym tylko normalnym dzieckiem :-) ja czasem myślę że moja była dziwna że tak bardzo potrzebowała tego opatulenia.. Ale to raczej kwestia tego że każde inne :-) i tyle.

A z monitorami oddechu bym się pewnie wstrzymała na twoim miejscu. A może da się wypożyczyć gdzieś?

reklama
A ja zdecydowalam ze narazie nie bede kupowac ochraniacza do lozeczka. Maly bedzie spal na poczatku w koszu , na dole kosz bedzie na stelazu a na noc bede zabieralansam kosz i wkladala go do lozeczka. Wiec z ochraniaczemnsie watrzymam, zreszta nie moge sie zdecydowac ktory kupic, bo podoba mi sie kilka i glupieje.

No i zakochalam sie w takim wezu z ferm living tylko ta cena.... Dlugi jest wiec na poczatku mize sluzyc wlasnie jako ochraniacz. Boze ze tez musialam to zobaczyc...

ImageUploadedByForum BabyBoom1430376838.364715.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430376838.364715.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430376838.364715.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 68
Do góry