• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka do szpitala

reklama
Juz dzis od rana tak sobie mysle, ze powolutku wielkimi krokami moge przygotowywac torbę do szpitala :-p:-D (oczywiscie zawartosc bedzie pewnie jeszcze setki razy przepakowywana, ale co tam):-D

A w którym tygodniu planujecie już mieć spakowane torby? Bo podobno lekarze już mówią żeby być gotowym w 36 t.c. a nie wiem czy to nie za wcześnie?

Antuanet ja juz sie spakuje w 36 tyg. bo wtedy nie wiadomo w ktorym momencie nas scisnie :)) a jak wody odejda najpierw to ja panikara pewnie bym polowy nie zabrala z pospiechu :)) Tym bardziej ze ja i maz jestesmy w 36 tyg urodzeni :))

minisia ja już mam stresa bo mój M urodził się w 28 t.c, jego siostry siostry cioteczne urodziły w 32 i w 33:sorry2:Moja mama mnie urodziła w 37 t.c, moją sis koniec 38 t.c., mój brat 3 dni przed terminem tak więc z mojejstrony takich nie było odchyleń. Tak się czasami zastanawiam czy to może być uwarunkowane genetycznie? A Ty swoje szkraby w terminie urodziłaś?

reklama
Ja już powoli zaczne pakować torbę-co dokupie to tam włożę i niech sobie wszystko czeka.
Jak na razie nic nie mam:szok: Ale w tym m-cu planuje sobie kupić szlafrok i koszule. Z dnia na dzień jest coraz mniej czasu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry