reklama

Wyprawka do szpitala

reklama
Juz dzis od rana tak sobie mysle, ze powolutku wielkimi krokami moge przygotowywac torbę do szpitala :-p:-D (oczywiscie zawartosc bedzie pewnie jeszcze setki razy przepakowywana, ale co tam):-D

A w którym tygodniu planujecie już mieć spakowane torby? Bo podobno lekarze już mówią żeby być gotowym w 36 t.c. a nie wiem czy to nie za wcześnie?

Antuanet ja juz sie spakuje w 36 tyg. bo wtedy nie wiadomo w ktorym momencie nas scisnie :)) a jak wody odejda najpierw to ja panikara pewnie bym polowy nie zabrala z pospiechu :)) Tym bardziej ze ja i maz jestesmy w 36 tyg urodzeni :))

minisia ja już mam stresa bo mój M urodził się w 28 t.c, jego siostry siostry cioteczne urodziły w 32 i w 33:sorry2:Moja mama mnie urodziła w 37 t.c, moją sis koniec 38 t.c., mój brat 3 dni przed terminem tak więc z mojejstrony takich nie było odchyleń. Tak się czasami zastanawiam czy to może być uwarunkowane genetycznie? A Ty swoje szkraby w terminie urodziłaś?

reklama
Ja już powoli zaczne pakować torbę-co dokupie to tam włożę i niech sobie wszystko czeka.
Jak na razie nic nie mam:szok: Ale w tym m-cu planuje sobie kupić szlafrok i koszule. Z dnia na dzień jest coraz mniej czasu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry