reklama

Wyprawka do szpitala

reklama
Ja po malu tez zaczynam kupowac rzeczy do szpitala:-)W tym tygodniu kupilam szlafrok i staniki bawelniane:-DNie moge tu znalezc koszuli rozpinanej,ale kolezanka jedzie do Polski to mi kupi:tak:
Hej Motylek,

Fajne koszule rozpinane sa w Mothercare. Mozna kupowac przez internet ale zawsze warto wybrac sie do sklepu bo sa promocje i przeceny.

ja mam już w zasadzie wszystko, tylko torbę musze kupić:-):-):-)
oczywiście jak kupie, już sie pakuje, nigdy nic nie wiadomo:-)
ps. i sie okaze ze bede "przetreminowana" :-D:-D:-D

ppatqa nie jesteś sama.:tak: JA zaczęłam od zrobienia listy niezbędnych rzeczy,które mogą mi być potrzebne. Myślę że spakuję się ok.36 t.c, czyli na początku września.

reklama
Anetka ja moje dzieci urodziłam po terminie Wika w 40tc i 3 dniu poprzez tabletke (wywolana) a Mati dokladnie w 41 tc przez oxy a tak mu sie spieszylo bo od 7 m-ca bralam fenoterol ze wzgledu na 3 cm rozwarcia a potem jak mial wyjsc to nie chcial:angry: Ciekawe jak teraz bedzie:confused:
Ale u Ciebie to dopiero jazda z tymi wczesnymi porodami:szok: Co do uwarunkowan genetycznych to nie wydaje mi sie ale nie jestem pewna:confused::baffled:
Ja sie spakuje w 36 tyg.chociaz juz mnie korci a najbardziej wyprac juz te ciuszki ale sama sobie mowie: co bedziesz Dominika we wrzesniu robic jak sie juz spakujesz i naszykujesz:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry