reklama

Wyprawka do szpitala

dziewczyny czy Wy do szpitala bierzecie rozek albo jakis kocyk?bo ja chce wziac ale mi mama mowi ze bez sensu, ze jesli w szpitalu maja wszystko to po co mi to...a ja mysle o wygodzie przeciez i nie wiem czy mi sie przyda czy nie. bo moja torba juz w szwach peka a jeszcze nie ma tam wszystkiego...

Ja chyba w razie czego poproszę o dowiezienie...

reklama
ASIU JA planuje wziasc kocyk do szpitala bo nie mam pewnosci czy maja tam czym przykryc dziecko oprocz pieluszki w ktora zawijaja dzieciaczki ;-) A w rozku bede mala wynosci ale to M lub mama mi przyniosa jak bede wychodzila Bo teraz ja M w nowej pracy to nie wiem czy z nim wroce do domu czy z mama :-)

Pati ja Niki miałam w rożku (lato) Laure w takim nosidełku z wózka, A teraz mam fotelik:-p Najlepiej zadzwon i zapytaj. Bo coraz czesciej sie słyszy ze niewypuszcza jak sie nie ma fotelika:tak: ale to zalezy od szpitala

A ja do szpitala biore rożek. U nas w szpitalu uzywaja kocyki włozone w poszwie od poduszki wiec wole swój rozek:-p

Dziewczyny bierzcie fotelik nie ma co narażać maluszka.
Tam jest przypięte pasami i bezpieczniejsze niż na rękach.
W momencie hamowania i zderzenia nasze ciało waży pareset kg.
A maluszka też coś około 50-60kg

magdziunia bo ja zgłupiałam jak położna powiedziała ze dla dziecka na wyjscie mamy wziąśc kocyk lub rożek, a w tym się nie da w fotelik wmontowac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry