reklama

Wyprawka do szpitala

ja niestety musiałam wpakować w torbę rożek bo w szpitalu mają taki kaprys że dzidzia leże w rożku
w sumie to najlepiej naprawde popytać w szpitalu co trzeba a co nie ja bym wziela kocyk a pozniej byly by nie potzebne nerwy bo pewnie jak by mi ktos zwrocil uwage na rożek to bym go z tych emocji zjechala z gory na dol :tak:

reklama
a ja musze sie dowiedziec co potrzebne dla dziecka do szpitala bo w karzdym inaczej a co jestem na wizycie to zapominam pojsc na oddział i zapytac połoznej, straszna mam skleroze mam nadzieje ze sie nie rozsypie do 06/10 bo wtedy mam wizyte na 9/00 i wreszcie pojde sie dowiedziec swoje rzeczy juz mam spakowane tylko wode kupic do picia a wiki spokuje jak bede wiedziec co chca oprucz pampersów i nawilzanych chusteczek bo ponoc tego teraz wszedzie wymagaja

ja mam miec wszystkie rzeczy dla siebie oprocz koszuli do rodzenia plus pampersy dla dziecka i chusteczki, bo maja limit 5 pampersow dziennie dla 1 dziecka.niby ciuszki maja ale wezme jakies pajacyki ze 3 na wszelki wypadek...miejsca to nie zajmuje duzo a jakas spokojniejsza jestem:)

A ja kupiłam czopki glicerynowe i nie wiem kiedy je sobie zaaplikować i czy zadziałają.
Moja mama jak mnie rodziła też sobie takie kupiła i nic - w szpitalu i tak stało się przy porodzie.
Więc może poczekam i niech mi zaaplikują szpitalną lewatywę .... ale pytanie czy zdąrzę do łazienki hehehhehe.:baffled:

U mnie w szpialu pytaja czy chce miec lewatywe bo jak nie to nie daja I pytaja czy przed przyjsciem do szpitala juz mnie cos wyczyscilo czy nie Jak mnie nie przeczysci to ja bede chciala lewatywe :-) ale to dopiero w wszpitalu :-)

u mnie tez sie pytaja i jesli nie chce to nie robia a ja biore swoja bo wole sama sobie w d... grzebac:-Di tak sie napatrza i nagrzebia jeszcze:tak:babka w sr mowila ze jesli chcemy byc pewniejesz to mozemy taka mala sobie zrobic w domku na spokojnie a w szpitalu dla pewnosci druga nam zrobia jesli sie boimy ze przy okazji urodzenia urodzimy cos jeszcze:zawstydzona/y::-Dbo czasami mowila ze nie zdaza zrobic a pozniej dziwczynom jest wstyd chociaz wlasciwie nie ma powodow do tego wstydu wg nich...:confused::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry