• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka do szpitala

dziewczyny czy Wy do szpitala bierzecie rozek albo jakis kocyk?bo ja chce wziac ale mi mama mowi ze bez sensu, ze jesli w szpitalu maja wszystko to po co mi to...a ja mysle o wygodzie przeciez i nie wiem czy mi sie przyda czy nie. bo moja torba juz w szwach peka a jeszcze nie ma tam wszystkiego...

Ja chyba w razie czego poproszę o dowiezienie...

reklama
ASIU JA planuje wziasc kocyk do szpitala bo nie mam pewnosci czy maja tam czym przykryc dziecko oprocz pieluszki w ktora zawijaja dzieciaczki ;-) A w rozku bede mala wynosci ale to M lub mama mi przyniosa jak bede wychodzila Bo teraz ja M w nowej pracy to nie wiem czy z nim wroce do domu czy z mama :-)

Pati ja Niki miałam w rożku (lato) Laure w takim nosidełku z wózka, A teraz mam fotelik:-p Najlepiej zadzwon i zapytaj. Bo coraz czesciej sie słyszy ze niewypuszcza jak sie nie ma fotelika:tak: ale to zalezy od szpitala

A ja do szpitala biore rożek. U nas w szpitalu uzywaja kocyki włozone w poszwie od poduszki wiec wole swój rozek:-p

Dziewczyny bierzcie fotelik nie ma co narażać maluszka.
Tam jest przypięte pasami i bezpieczniejsze niż na rękach.
W momencie hamowania i zderzenia nasze ciało waży pareset kg.
A maluszka też coś około 50-60kg

magdziunia bo ja zgłupiałam jak położna powiedziała ze dla dziecka na wyjscie mamy wziąśc kocyk lub rożek, a w tym się nie da w fotelik wmontowac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry